Αρχική iHunt.gr Η απάντηση του κ. Παπαδόδημα για την ευχαριστήρια επιστολή στη Χρυσή Αυγή

Η απάντηση του κ. Παπαδόδημα για την ευχαριστήρια επιστολή στη Χρυσή Αυγή

από iHunt Team
papadodimas

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Το topontiki.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας κ. Παπαδόδημα σχετικά με την ευχαριστήρια επιστολή της Συνομοσπονδίας προς τη Χρυσή Αυγή και τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, και είπε τα εξής:
 
«Η επαφή με τους εκπροσώπους των Κοινοβουλευτικών Κομμάτων στο πλαίσιο του Εθνικού Διαλόγου για το κυνήγι έγινε κατόπιν επίσημης πρόσκλησης του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και βασικού εισηγητή της Κυβέρνησης κ. Τσιρώνη. Εκείνος κάλεσε και τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής. Εμείς σαν Κυνηγετική Συνομοσπονδία  αποστείλαμε ευχαριστήριες επιστολές προς όλα τα κόμματα της Βουλής που είτε μέσω των εκπροσώπων τους είτε εγγράφως στήριξαν τις θέσεις των Ελλήνων Κυνηγών. Αυτοί ήταν η Νέα Δημοκρατία, η Δημοκρατική Συμπαράταξη – ΠΑΣΟΚ, η Ένωση Κεντρώων, οι ΑΝΕΛ και η Χρυσή Αυγή.
 
Σε καμιά περίπτωση ως Νίκος Παπαδόδημας δεν υποστηρίζω ούτε συμμερίζομαι άλλες θέσεις της Χρυσής Αυγής, ειδικά από την στιγμή που μιλάμε για υπόδικους κατηγορουμένους για τέλεση εγκληματικών πράξεων. Στο συγκεκριμένο ζήτημα όμως οφείλαμε να ευχαριστήσουμε όσους υποστηρίζουν τα δίκαια αιτήματα των Ελλήνων κυνηγών, κατά ενός κατάφορα άδικου νέου νομοθετικού πλαισίου που προωθεί η Κυβέρνηση και ως μόνο στόχο έχει τον περιορισμό στα όρια του αφανισμού του κυνηγιού στην Ελλάδα».
 

SVESTONOF


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα