Αρχική iHunt.gr Η απαντηση της ΚΟΜΑΘ για την Ασυρο

Η απαντηση της ΚΟΜΑΘ για την Ασυρο

από iHunt Team
kraxtes_0

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

SVESTONOF

 

H ΚΟΜΑΘ απάντησε (έμμεσα) στο δημοσίευμα του ihunt.gr “Οι Συναυλίες καλά κρατούν” που αναφερόταν στη σύλληψη 4 ατόμων για κυνήγι με ηχομιμητικές συσκευές. Στη σελίδα της KOMAΘ στο facebook κυνηγός έθεσε ερώτημα γιατί η ομοσπονδία δεν δίνει στη δημοσιότητα τα ονόματα των συλληφθέντων αφήνοντας υπόνοιες για κουκούλωμα της υπόθεσης. Ακολουθεί η απάντηση της ΚΟΜΑΘ :

 

“Ασφαλώς κανένας δεν καλύπτει κανέναν. Έχουν υποβληθεί άμεσα και κανονικά μηνύσεις και η υπόθεση είναι εδώ και μέρες στον αρμόδιο εισαγγελέα, ΟΠΩΣ και κάθε υπόθεση που θηροφύλακας διαπιστώσει παράβαση του νόμου περί θήρας. 

Κάθε χρόνο η ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ κάνει πάνω από 400 μηνύσεις, αλλά ποτέ δεν ανακοινώνονται ονόματα, καθώς αυτό αντίκειται στη νομοθεσία και στην αρχή διαφύλαξης των προσωπικών δεδομένων.”

 

Η ΚΟΜΑΘ εξάλλου,έχει αποδείξει ότι πάντα ενεργεί με διαφάνεια. Στο iΗunt είμαστε σίγουροι ότι θα πράξει τα μέγιστα για να τιμωρηθούν οι παραβάτες.


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα