Αρχική iHunt.gr Η γιορτή των κυνηγών του ΚΣ Ζαγορίου…VIDEO

Η γιορτή των κυνηγών του ΚΣ Ζαγορίου…VIDEO

από iHunt Team
zagori

Την Κυριακή 9 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε η γιορτή για την έναρξη του κυνηγίου που διοργανώνει τα τελευταία χρόνια ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ζαγορίου.
 
Η γιορτή στήθηκε σε ένα πανέμορφο δάσος λίγο έξω από τους Κήπους Ζαγορίου, και ο κόσμος τίμησε με την παρουσία του αυτή την ενέργεια του συλλόγου, παρότι έγινε στο μέσο των θερινών διακοπών.
 
Την Ε’ Κυνηγετική Ομοσπονδία Ηπείρου εκπροσώπησαν ο αντιπρόεδρος κ. Σκαμαντζούρας Παναγιώτης, ο γ.γ. Μπάμπης Μπρέχας, ενώ τον Δήμο Ζαγορίου εκπροσώπησε ο δήμαρχος Βασίλειος Σπύρου.
 
Επίσης, το «παρών» έδωσε ο αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου Ιωάννης Καραμπίνας.
 
 
Ηπειρώτικο γλέντι
 
Ο πρόεδρος Σωτήρης Νόνας και το ΔΣ του συλλόγου είχαν οργανώσει εξαιρετικά τη γιορτή, αφού υπήρχε ζωντανή μουσική, ενώ οι ψήστες δεν σταμάτησαν διόλου να ψήνουν και το ποτό έρεε άφθονο.
 
Αφού έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός, ο κ. Νόνας, ο κ. Σκαμαντζούρας, ο κ. Σπύρου και ο κ. Καραμπίνας απηύθυναν ένα σύντομο μήνυμα στους κυνηγούς και όλοι ευχήθηκαν να είναι μια κυνηγετική χρονιά με λιγότερα ατυχήματα.
 
Ακολούθησε ένα παραδοσιακό ηπειρώτικο γλέντι με πολλή μουσική και χορό, ενώ το ραντεβού δόθηκε για την επόμενη χρονιά στο ίδιο μέρος!
 
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΟΥΡΗΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΟΥΡΗΣ
 

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα