Αρχική iHunt.gr Η γουρνοπαρέα Μαινάλου γιόρτασε στην … καλύβα της!…VIDEO

Η γουρνοπαρέα Μαινάλου γιόρτασε στην … καλύβα της!…VIDEO

από iHunt Team
mainalo

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Κάθε χρόνο, στην αρχή και στην λήξη του κυνηγιού, οι γουρουνοκυνηγοί του Μαινάλου, στήνουν γιορτή, στην «καλύβα» τους, που βρίσκονται κοντά στο χωριό Πιάνα! Είναι μία γιορτή, με καλό φαγητό και κρασί που πλέον έχει γίνει θεσμός!
 
Ο αρχηγός της παρέας Κωνσταντίνος Δημόπουλος καλωσόρισε τον κόσμο και ευχαρίστησε τους Πέτρο Τατούλη, Γιώργο Ρουμελιώτη, Θόδωρο Καραλή, Γιώργο Καρώνη, Νικο Τσιαμούλο και Εύη Τατούλη.
 
Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, ευχήθηκε καλά κυνήγια, να είμαστε προσεκτικοί όλοι μας και να υπάρχει ασφάλεια για όλους και αυστηρή τήρηση των κανόνων.
 
Ο Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Τρίπολης και Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου, Γιώργος Ρουμελιώτης ευχήθηκε καλές τουφεκιές, με προσοχή, με ασφαλή κυνήγια, με σεβασμό στο θήραμα, τη φύση και το περιβάλλον. «Πορτοκαλί γιλέκα, είναι βασικός κανόνας για όλους. Με παρέμβαση της περιφέρειας και πρωτοβουλία του Κυνηγετικού, αυξήσαμε από πέντε σε δέκα τα θηρεύσιμα γουρούνια στην Πελοπόννησο» είπε.
 
Να σημειωθεί ότι νωρίτερα στη γιορτή είχε πάει και ο δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης “Τρίπολη Αύριο” και γιατρός, Κώστας Τζιούμης, που άλλωστε δίνει το “παρών” κάθε χρόνο…
 

Πηγή: https://www.kalimera-arkadia.gr/blog/item/57354-mainalo-i-gournoparea-mainalou-giortase-stin-kalyva-tis-vd.html


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα