Αρχική iHunt.gr Η θάλασσα, ξέβρασε στην παραλία δύο νεκρά κρι – κρι

Η θάλασσα, ξέβρασε στην παραλία δύο νεκρά κρι – κρι

από iHunt Team
krikri6

demobanner

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι κάτοικοι της Αγίας Μαρίνας στα Χανιά, όταν το πρωί της Κυριακής ήρθαν αντιμέτωποι με ένα μακάβριο θέαμα…
 
Η θάλασσα, ξέβρασε στην παραλία δύο νεκρά κρι – κρι. Μάλιστα, όπως βλέπετε στις φωτογραφίες του zarpanews.gr τα κέρατά τους είναι μπλεγμένα, κάτι που πιθανόν να σημαίνει, σύμφωνα με τους κατοίκους, ότι κατέληξαν στη θάλασσα ενώ πάλευαν μεταξύ τους, στη νησίδα των Αγίων Θεοδώρων.
 
Είναι γνωστό ότι στο νησάκι, στα γνωστά στους Χανιώτες “Θοδωρού” που βρίσκονται απέναντι, ζει ένας σημαντικός πληθυσμός του Κρητικού αιγάγρου.
 
Σύμφωνα με τα όσα είπε στο zarpanews.gr, o κ. Φωτάκης, δασολόγος – τμηματάρχης το τομέα προστασίας και διαχείρισης δασών, τα ζώα έχουν ήδη παραδοθεί στον φορέα διαχείρισης του Εθνικού Δρυμου Σαμαριάς στον οποίο εντάσσεται και η νησίδα των Αγίων Θεοδώρων, προκειμένου να διαπιστωθεί πως βρέθηκαν τα δύο ζώα στην θάλασσα.
 
Η πρώτη εκτίμηση πάντως όπως σημείωσε ο κ. Φωτάκης είναι πως, οι δύο αρσενικοί Κρητικοί Αίγαγροι τσακώνονταν, καθώς κάτι τέτοιο συμβαίνει συνεχώς αυτή την περίοδο, που είναι περίοδος ζευγαρώματος, με συνέπεια να βρεθούν στη θάλασσα.
 
Πηγή : https://www.zarpanews.gr/Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα