Αρχική iHunt.gr Η Θηροφυλκαή της Γ’ ΚΟΠ στα μέτωπα της φωτιάς στην Κορινθία

Η Θηροφυλκαή της Γ’ ΚΟΠ στα μέτωπα της φωτιάς στην Κορινθία

από iHunt Team
mainetai-i-purkagia-stin-korinthia

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
 
Το ΔΣ της Γ’ ΚΟΠ έκανε γνωστό ότι οι Ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες του νομού Κορινθίας βρίσκονται στα μέτωπα της φωτιάς στην Κορινθία. Πιο συγκεκριμένα αναφέρει η ανακοίνωση : 
 
“Σε αυτές τις πρωτόγνωρα δύσκολες ώρες που περνάει η χώρα μας λόγω των πύρινης λαίλαπας που καταστρέφει ανθρώπινες ζωές, περιουσίες αλλά και τα δάση μας, είναι δεδομένη η εθελοντική προσφορά των Κυνηγετικών Οργανώσεων αλλά και της Ομοσπονδιακής μας Θηροφυλακής προκειμένου να ενισχύσει με τα μέσα και το ανθρώπινο δυναμικό της την Πυροσβεστική Υπηρεσία, την Δασική Υπηρεσία, το Στρατό και όλους τους φορείς που εμπλέκονται στον τιτάνιο αγώνα της κατάσβεσης αυτών των πυρκαγιών. 
 
Ήδη τις ώρες αυτές οι Ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες του Νομού Κορινθίας, ως άριστοι γνώστες όλου του δασικού οδικού δικτύου, βρίσκονται στους Άγιους Θεοδώρους Κορινθίας, στα μέτωπα της φωτιάς και συνεπικουρούν τον κρατικό μηχανισμό προκειμένου να τεθεί η κατάσταση υπό έλεγχο.
 
Η προστασία των ανθρώπων αλλά και του δασικού μας πλούτου είναι υπόθεση όλων μας και η συμμετοχή μας κρίνεται απαραίτητη. Δεν περισσεύει κανείς.”

SVESTONOF


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα