Αρχική iHunt.gr Η ΚΟΚ & ΔΑΖ καταδικάζει τις αναρτήσεις νεκρών θηραμάτων

Η ΚΟΚ & ΔΑΖ καταδικάζει τις αναρτήσεις νεκρών θηραμάτων

από iHunt Team

demobannerΚΥΠΡΟΣ : Παρατηρήθηκε ότι συνεχίζουν να γίνονται αναρτήσεις νεκρών θηραμάτων στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και αυτό θίγει τις αρχές και τους κανόνες του Σωστού και Υπεύθυνου Κυνηγού.

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Κυνηγιού και Διατήρησης Άγριας Ζωής ανεπιφύλακτα καταδικάζει αυτή την πράξη.

Μέσα από τις προσπάθειες της Ομοσπονδίας για πάταξη του φαινομένου αυτού, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στις 19 Οκτωβρίου 2020, με την πρώην Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Έμιλυ Γιολίτη, όπου συζητήθηκε το θέμα και της εισηγήθηκε την ποινικοποίηση του.

Για περαιτέρω προώθηση του θέματος αυτού, η Ομοσπονδία ζήτησε να συναντηθεί και με την νυν Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Στέφη Δράκου, κατά την οποία θα επιχειρήσει την υλοποίηση ποινικοποίησης των πράξεων αυτών.

Επίσης, προς τον ίδιο σκοπό, η Ομοσπονδία συνεχίζει να καταβάλλει προσπάθειες και μέσω της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Κυνηγίου (FACE).

Παραμένει περαιτέρω διαρκής σκοπός και στόχος μας, να μεταφέρουμε το σωστό μήνυμα στους συλλόγους μας και τα μέλη τους, μέσω επιμορφωτικών σεμιναρίων και συνεχούς ενημέρωσης ώστε να αντιμετωπισθεί και να εξαλειφθεί το φαινόμενο.

Γραφείο Τύπου ΚΟΚ & ΔΑΖPrint Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα