Αρχική iHunt.gr Η ΚΟΜΑΘ ξεκινά έρευνα για την πεδινή πέρδικα

Η ΚΟΜΑΘ ξεκινά έρευνα για την πεδινή πέρδικα

από iHunt Team

demobanner

Ενημερώνουμε τους κυνηγούς για την έναρξη έρευνας που σχετίζεται με την πεδινή πέρδικα και τα ενδιαιτήματά της στη Μακεδονία και τη Θράκη, μέσω ηλεκτρονικού ερωτηματολογίου το οποίο διαμορφώθηκε πρόσφατα από την επιστημονική ομάδα της ΚΟΜΑΘ.

Το ερωτηματολόγιο διαμορφώθηκε στα πλαίσια της συνεργασίας της ΚΟΜΑΘ με τον Κυνηγετικό Σύλλογο Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης, ο οποίος εδώ και χρόνια καταβάλλει φιλότιμες και αξιέπαινες προσπάθειες για την προστασία και διαχείριση της πεδινής πέρδικας στην περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κυνηγών, τα τελευταία χρόνια παρατηρείται μείωση των πληθυσμών της πεδινής πέρδικας στην περιοχή της Θεσσαλονίκης. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την ενεργοποίηση των κυνηγών, και την ανάληψη πρωτοβουλιών για την προστασία του ιδιαίτερα σημαντικού αυτού μη θηραματικού είδους της πανίδας της χώρας μας.

Η πεδινή πέρδικα απαντάται σε όλη σχεδόν τη Μακεδονία και τη Θράκη και για αυτό το λόγο, το Δ.Σ. της ΚΟΜΑΘ αποφάσισε η συγκεκριμένη έρευνα να επεκταθεί σε όλη την περιοχή ευθύνης της Ομοσπονδίας.

Μπορείτε να δείτε και να συμπληρώσετε το σχετικό ερωτηματολόγιο πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο.

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΤΗΣ ΠΕΔΙΝΗΣ ΠΕΡΔΙΚΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΝΔΙΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΑΚΗ

 

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα