Αρχική iHunt.gr Η μαστιγα των κασετοφωνων

demobanner

 Ο Κ.Σ. Σαλαμίνας έδωσε στη δημοσιότητα μέσω προγράμματος κοινωνικής δικτύωσης το παρακάτω κείμενο :

“Τελείωσαν και φέτος τα περάσματα των ορτυκιών από το νησί μας με πενιχρά αποτελέσματα δυστυχώς από πλευράς κάρπωσης των κυνηγών και σαν να μην έφθανε αυτό ήταν πάλι σε έξαρση το φαινόμενο των ηχομιμητικών συσκευών. Ο θηροφύλακας του συλλόγου μας συνετικουρούμενος από ομοσπονδιακούς της Δ΄ Κ.Ο.Σ.Ε. συνέλεξε κατά τις περιπολίες του 14 τέτοιες συσκευές και υπέβαλε τις σχετικές μηνύσεις.

Πότε επιτέλους θα γίνει κατανοητό από αυτούς που πιστεύουν ότι είναι κυνηγοί, ότι το όπλο που φέρουν δεν είναι προέκταση του ΄΄ΕΓΩ΄΄ τους;

Πότε θα καταλάβουν ότι το ελάχιστο θήραμα που έχει απομείνει ανήκει σε όλους τους κυνηγούς και όχι σε μερικούς κουτοπόνηρους;Γιατί οι πραγματικοί κυνηγοί συντηρούν σκύλους και υφίστανται τις ταλαιπωρίες και τα έξοδα. Γιατί ξυπνούν αχάραγα και σπάνε τα αυτοκίνητα τους στα κατσάβραχα για να τα τρέχουν στα βουνά και να μην βρίσκουν τίποτε επειδή κάποιος στα 1000 μέτρα πιο πέρα έβαλε ηχομιμητική συσκευή και κατόπιν στα κυνηγετικά στέκια να υφίστανται και την πλάκα των πονηρών ότι αυτοί βρήκαν πολύ θήραμα; Άλλωστε και αυτοί οι κασετοφωνιάδες ας κάνουν έναν απολογισμό και να αναρωτηθούν αν έμειναν ευχαριστημένοι από τα αποτελέσματα των παράνομων εξορμήσεων τους.

Δυστυχώς αυτά που ήξεραν τελείωσαν, οι εκατόμβες των ορτυκιών έπαψαν. Ας συνετιστούν, να επανέλθουν στο υγείες κυνήγι και ας απολαύσουν την φύση και τον σκύλο τους με όσα θηράματα επιτέλους έχουν απομείνει ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.”

 

Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα