Αρχική iHunt.gr Η περίεργη…συμπεριφορά των λύκων….VIDEO

Η περίεργη…συμπεριφορά των λύκων….VIDEO

από iHunt Team
gray-wolf-canis-lupus-group-norway-jasper-doest

Ευρωπαικές χώρες όπως η Γερμανία, η Γαλλία, η Ολλανδία, η Αυστρία και πρόσφατα η Δανία δεν διέθεταν πληθυσμούς λύκων εδώ και εκατονταετίες. Τα τελευταία όμως χρόνια όλο και πιο συχνά κάνουν την εμφάνιση τους λύκοι ή “λύκοι” με ομολογουμένως περίεργη συμπεριφορά. Στην δε γειτονική μας Ιταλία που οι λύκοι δεν εξαφανίστηκαν ποτέ (όπως εξάλλου και εδώ στην χώρα μας) οι συναντήσεις με λύκους που εμφανίζονται στα πεδινά, ημέρα μεσημέρι, σε δρόμους, μέσα σε χωριά και πόλεις τείνει πλέον να γίνει ρουτίνα.
 
Λύκοι ή “λύκοι” που σουλατσάρουν με άνεση ακόμα και σε δρόμους περπατώντας ανάμεσα στα διερχόμενα οχήματα, υπό τον ήχο κορναρισμάτων, λύκοι που κόβουν βόλτες μέσα στα χωριά ψάχνοντας κάποιο μεζεδάκι (κατοικίδια ή κτηνοτροφικά ζώα) χωρίς την παραμικρή αίσθηση φόβου που υποτίθεται ότι πρέπει να έχουν τα άγρια ζώα !!!
 
Δείτε τα ομολογουμένως εντυπωσιακά βίντεο από Ιταλία …
 

 

του Αλέξανδρου Παλαιολόγου

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα