Αρχική iHunt.gr Η πρώτη γυναίκα κυνηγός στο Μεραμπέλλο!

Η πρώτη γυναίκα κυνηγός στο Μεραμπέλλο!

από iHunt Team
liana

demobanner

Όταν γράφουμε τη λέξη κυνηγός πάντα την συνδυάζουμε με…. αρσενικό άρθρο καθώς οι κυνηγοί είναι συνήθως άνδρες. Όμως, όχι πια! Ο Κυνηγητικός Σύλλογος Αγίου Νικολάου, προ ημερών, εξέδωσε την πρώτη άδεια κυνηγού σε γυναίκα του Μεραμπέλλου. Είναι η Λιάνα Κουργιαντάκη από τα Μέσα Λακώνια, η πρόεδρος του τοπικού Πολιτιστικού Συλλόγου. Την είδαμε να ποζάρει πανευτυχής, έξω από τα γραφεία του Συλλόγου με την άδεια στα χέρια της:
 
«Από μικρό παιδί ακολουθούσα τον πατέρα στο κυνήγι και έτσι έμαθα όλα τα μυστικά του κυνηγιού. Το κυνήγι κρύβει μέσα του ένα δυναμισμό και αυτό μου αρέσει. Αγαπώ πολύ τη φύση… μ’ αρέσει να περπατώ και τώρα, με την άδεια της κυνηγού, θα έχω την ευκαιρία να περπατώ περισσότερο και να απολαμβάνω τις ομορφιές της. Δεν είναι η προτεραιότητά μου να επιστρέφω πάντα με ένα λαγό στα χέρια μου» μας δήλωσε η Λιάνα και της ευχόμαστε… καλά περπατήματα στα βουνά. Δεν ξεχνάμε βέβαια ότι μόνο ένας λαγός επιτρέπεται σε κάθε έξοδο.
 
ΛΕΩΝ. Κ.
 Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα