Αρχική iHunt.gr Η Beretta Holding καλωσορίζει την Holland&Holland

Η Beretta Holding καλωσορίζει την Holland&Holland

από iHunt Team

demobanner

Η Beretta Holding επεκτείνει την παρουσία της στο Ηνωμένο Βασίλειο με την εξαγορά της Holland & Holland

Η Beretta Holding υπέγραψε συμφωνία για την απόκτηση του 100% της Holland & Holland Ltd. Η συμφωνία τίθεται σε ισχύ από την 1η Φεβρουαρίου 2021.

Η Holland & Holland είναι μία από τις σημαντικότερες μάρκες στη Βρετανική σχολή κατασκευής όπλων, εξυπηρετώντας premium διεθνείς πελάτες με τα καλύτερα χειροποίητα όπλα στον κόσμο.

B8FPPK Holland & Holland Royal sidelock ejector shotgun. A classic 12 bore English shotgun.

Η Beretta Holding επιδίωξε να αποκτήσει μια premium μάρκα πολυτελείας, και η Holland & Holland είναι ο κατάλληλος συνεργάτης που πληροί όλα τα στοιχεία της καλύτερης κατασκευής όπλων: με πλούσια ιστορία, εγκαταστάσεις παραγωγής και εξαιρετικά προϊόντα.

Η Beretta Holding επιθυμεί να διατηρήσει την πολύτιμη κληρονομιά της Holland & Holland στο Ηνωμένο Βασίλειο με μεγάλη αφοσίωση στην εξειδικευμένη χειροτεχνία κατασκευής όπλων.

Ο Pietro Gussalli Beretta, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Beretta Holding δήλωσε: «Πρόκειται για μια πραγματικά συναρπαστική εξέλιξη και ένα μεγάλο επίτευγμα για την οικογένεια Beretta, αυξάνοντας περαιτέρω το διεθνές αποτύπωμα του Ομίλου. Αντιμέτωποι με τις προκλήσεις του Brexit, είμαι πολύ χαρούμενος που αυξάνουμε την άμεση παρουσία μας στη σημαντική αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου, όπου δραστηριοποιούμαστε ήδη με την καθιερωμένη θυγατρική μας εταιρεία εκεί ”

Στην συμφωνία συμπεριλαμβάνεται το περίφημο Holland & Holland Shooting Ground, που βρίσκεται στο Δυτικό Λονδίνο, το οποίο διαθέτει μία από τις καλύτερες εγκαταστάσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η Beretta Holding αφοσιωμένη στον κλάδο της σκοποβολής έχοντας μια περήφανη ιστορία επένδυσης σε μάρκες που βρίσκονται κάτω από την ομπρέλα του Group, και θα συνεχίσει να το κάνει με τη νεότερη απόκτησή της την Holland & Holland, προς όφελος αυτού του διάσημου κατασκευαστή όπλων.

BERETTA ΕΛΛΑΣ Ε.Π.Ε.
Αισχύλου 10, Πλ. Ψυρρή,
105 54 Αθήνα.
Τηλ.: 210 321 81 88, 331 52 81, 325 06 14, 321 09 58
Fax: 210 331 80 13 E-mail: sales@beretta.gr

A Tradition of Excellence Since 1526
www.berettahellas.gr

 

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα