Αρχική iHunt.gr Θανατηφόρα επίθεση λύκων σε λαγόσκυλο στην Ψηλή Ράχη Δράμας

Θανατηφόρα επίθεση λύκων σε λαγόσκυλο στην Ψηλή Ράχη Δράμας

από iHunt Team
likos_8

Ο νομός Δράμας ίσως είναι ο νομός όπου οι κυνηγοί έχουν τις περισσότερες απώλειες σκύλων από επιθέσεις λύκων. Μόνο τον τελευταίο μήνα έχουν καταγραφεί περισσότερες από πέντε θανατηφόρες επιθέσεις λύκων σε κυνηγόσκυλα.

Αυτή τη φορά ο άτυχος ήταν ο ταμίας του Κυνηγετικού Συλλόγου Δράμας κ. Γιάννης Βογιατζόγλου. Ο κ. Βογιατζόγλου την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου πήγε για κυνήγι λαγού στην Ψηλή Ράχη Δράμας. Ένα από τα σκυλιά του μια θηλυκιά ημίαιμη, ξέκοψε από τα υπόλοιπα σκυλιά βρίσκοντας έναν άλλο ντορό. Ο κ. Βογιατζόγλου άκουσε μια στριγγλιά και τότε κατάλαβε ότι κάκο συνέβη αφού πέρσι τέτοια εποχή είχε χάσει ακόμη ένα σκύλο από επίθεση λύκου στην ίδια περιοχή.

Μετά από λίγο και με τη βοήθεια του GPS καταφέρνει να φτάσει στο σημείο που άκουσε τη στριγγλιά και βλέπει τη σκυλίτσα του έτσι όπως φαίνεται στη φωτογραφία.

Η συγκεκριμένη περιοχή έχε πολλούς λύκους και τα περιστατικά είναι συνεχόμενα. Πριν λίγες ημέρες οι λύκοι έφαγαν ένα σκύλο στην αυλή ενός σπιτιού ενώ λύκοι έπνιξαν έσσερα τσοπανόσκυλα κτηνοτρόφου του χωριού τους τελευταίους μήνες.

Η συντακτική ομάδα του iHunt.gr

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτό το έντυπο συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα