Αρχική iHunt.gr Θηροφυλακή Δ’ ΚΟΣΕ : Μηνύσεις, αυτόφωρο και κατάσχεση ηχομιμητικών συσκευών

Θηροφυλακή Δ’ ΚΟΣΕ : Μηνύσεις, αυτόφωρο και κατάσχεση ηχομιμητικών συσκευών

από iHunt Team

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Σε εξέλιξη βρίσκονται επιχειρήσεις της θηροφυλακής της Δ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Στερεάς Ελλάδος για τον εντοπισμό ηχομιμητικών συσκευών.

Οι ομοσπονδιακοί θηροφύλακες της Δ’ ΚΟΣΕ από την Αίγινα και τη Σαλαμίνα εντόπισαν τις πρώτες πρωινές ώρες της 29ης Σεπτεμβρίου μια ηχομιμητικά στην περιοχή της Χασιάς. Η συσκευή ήταν δεμένη με αλυσίδα ώστε να μην μπορεί να κλαπεί. Οι θηροφύλακες περίμεναν αλλά δεν εμφανίστηκε κανείς και έτσι έγιναν οι νόμιμες ενέργειες.

Την επόμενη ημέρα οι ίδιοι θηροφύλακες εντόπισαν ηχομιμητικά συσκευή σε περιοχή των Μεγάρων. Όταν έφθασαν στο σημείο όπου ακουγόταν η συσκευή σταμάτησε και οι θηροφύλακες εντόπισαν δυο άτομα μέσα σε ένα αυτοκίνητο τα οποία “την φύλαγαν”.

Τα δυο άτομα αρνήθηκαν ότι βρίσκονταν εκεί (η ώρα ήταν λίγο μετά τις μια το πρωί) για να φυλάξουν τον κράχτη. Στο σημείο έφθασαν ακόμη ένας θηροφύλακας με έδρα τα Μέγαρα και ένας δασικός υπάλληλος που περιπολούσαν στην ευρύτερη περιοχή.

Οι θηροφύλακες μετά από έρευνα εντόπισαν τον κράχτη πολύ κοντά στο αυτοκίνητο των δυο ατόμων. Ο ένας από τους δυο αποχώρησε από το σημείο παρά τις συστάσεις των ομοσπονδιακών θηροφυλάκων.

Τελικά ο δεύτερος (ο οποίος είχε συλληφθεί πριν μερικά χρόνια για τον ίδιο λόγο από τους ίδιους θηροφύλακες) οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Μεγάρων και ακολουθήθηκε η διαδικασία του αυτοφώρου.

Μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν περισσότερα από 200 φυσίγγια για κυνήγι ορτυκιού. Επίσης κατασχέθηκαν τα όπλα και η ηχομιμητική συσκευή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το άτομο που αποχώρησε μηνύθηκε επιπλέον και για απείθεια και άρνηση ελέγχου.

Η συντακτική ομάδα του iHunt.gr


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα