Αρχική iHunt.gr Θηροφύλακες της ΚΟΜΑΘ βρήκαν κλεμμένο ΙΧ και το παρέδωσαν στον ιδιοκτήτη του

Θηροφύλακες της ΚΟΜΑΘ βρήκαν κλεμμένο ΙΧ και το παρέδωσαν στον ιδιοκτήτη του

από iHunt Team
55_big

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
 Αίσια έκβαση είχε η προσπάθεια ενός κατοίκου της Θεσσαλονίκης να βρεί το αυτοκίνητο του που άγνωστοι είχαν κλέψει πριν από λίγες εβδομάδες. Συγκεκριμένα δύο Ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας – Θράκης (ΚΟΜΑΘ), κατά τη διάρκεια περιπολιών, εντόπισαν αργά τη νύκτα εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο, μάρκας TOYOTA κοντά στην Βιομηχανική Περιοχή της Σϊνδου Θεσσαλονίκης, σε δυσπρόσιτο σημείο. Σε συνεννόηση με την Ελληνική Αστυνομία βρήκαν τον ιδιοκτήτη, με τον οποίο επικοινώνησαν και του παρέδωσαν το όχημα.
 
Την επόμενη ημέρα ο κάτοχος του αυτοκινήτου προσήλθε στα γραφεία της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της ΚΟΜΑΘ και του εξέφρασε τις ευχαριστίες του για το έργο των Θηροφυλάκων.
 
Το ΔΣ της ΚΟΜΑΘ συγχαίρει τους Ομοσπονδιακούς Θηροφύλακες Σ. Θεοδωρακόπουλο και Ι. Ρετζέπη για την ορθή επιτέλεση των καθηκόντων τους, καθώς ενέργειες όπως αυτή επιβεβαιώνουν το σπουδαίο και πολυποίκιλο έργο που επιτελεί η θηροφυλακή των κυνηγετικών οργανώσεων.


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα