Αρχική iHunt.gr Ιδιοκτήτες καλυβών Δέλτα: ΕΒρου «Θα κατεβούμε κάτω»

Ιδιοκτήτες καλυβών Δέλτα: ΕΒρου «Θα κατεβούμε κάτω»

από iHunt Team
kalybes2-750x375

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Ανοιχτή σύσκεψη των φορέων της περιοχής με θέμα «Οι καλύβες στο Δέλτα του Έβρου» θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 15 Απρίλιου, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης. Ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου «Αινήσιο Δέλτα«, Θανάσης Καμηλάρης μιλώντας στον STATUS, αναφέρθηκε στην τηλεφωνική του συνομιλία με τον πρώην Υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο κατά την οποία ο κ. Καμμένος του επιβεβαίωσε μεν την ύπαρξη της απόφασης που αφορά των χαρακτηρισμό των καλυβών στο Δέλτα του Έβρου ως προκεχωρημένα στρατιωτικά φυλάκια, παρ όλα αυτά για να είναι σε ισχύ η απόφαση θα πρέπει πρώτα να εκδοθεί Προεδρικό Διάταγμα.

SVESTONOF

Ο κ. Καμηλάρης δήλωσε πως ήταν λάθος του πρώην Υπουργού να μην βγάλει εξαρχής αριθμό στρατιωτικού μητρώου με παραχωρητήριο του Ελληνικού Στρατού στους ιδιοκτήτες των καλυβών και τόνισε πως παρότι είναι στο πλευρό των μελών του Συλλόγου όλοι οι Φορείς του τόπου, εάν η σύσκεψη δεν έχει τα αναμενόμενα αποτελέσματα, είναι διατεθειμένοι να κατέβουν στην Αθήνα προκειμένου να γίνουν τα αιτήματά τους δεκτά.

Πηγή : https://statusradio.gr


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα