Αρχική iHunt.gr Ιδιοκτήτης εστιατορίου τρώει μπριζόλα μπροστά σε μια ομάδα χορτοφάγων διαδηλωτών

Ιδιοκτήτης εστιατορίου τρώει μπριζόλα μπροστά σε μια ομάδα χορτοφάγων διαδηλωτών

από iHunt Team
0460f3861516a74cb150e4433f42d78d-49

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Ένας ιδιοκτήτης εστιατορίου άρχισε να τρώει μια μπριζόλα μπροστά από μια ομάδα βίγκαν διαδηλωτών που διαμαρτύρονταν έξω από το εστιατόριό του στο Τορόντο του Καναδά. Ο Μάικλ Χάντερ έριξε νερό σε αυτά που είχαν γράψει οι διαδηλωτές με κιμωλίες στο πεζοδρόμιο και μετά άρχισε να τρώει ένα κομμάτι ελάφι μπροστά τους. Το αίτημα των διαδηλωτών που είχαν γράψει με κιμωλία στο πεζοδρόμιο ήταν να προσθέσει ο Χάντερ μπριζόλα για χορτοφάγους στο μενού του.
 
Δείτε το βίντεο
 

SVESTONOF
O Mάικλ Χάντερ τρώει κρέας μπροστά από τους διαδηλωτές. UNILAD «Υποθέτω ότι ήταν ο τρόπος του να μας δώσει ένα μάθημα ή να μας εκδικηθεί. Δεν μπορώ να είμαι σίγουρη, γιατί δεν έχω μιλήσει μαζί του ακόμα», ανέφερε η Μάρνι Ουγκάρ, μια από τις διοργανώτριες της διαδήλωσης. UNILAD «Κοιτάξτε στο παράθυρο. Κοιτάξτε τον Μάικλ Χάντερ. Συμπεριφέρθηκε σε αυτό το ελάφι σαν να ήταν ανέκδοτο.
 
c81e728d9d4c2f636f067f89cc14862c 164
 
Αυτό το ελάφι ήταν ένα αθώο ζώο που δεν ήθελε να πεθάνει», πρόσθεσε. 
 
eccbc87e4b5ce2fe28308fd9f2a7baf3 151
 
Τελικά, λίγο αργότερα έφτασε η αστυνομία, η οποία πήγε μέσα στο μαγαζί για να μιλήσει με τον ιδιοκτήτη. Ένας εκπρόσωπος του εστιατορίου Antler ανέφερε σε ένα e-mail του: «Η ταυτότητα του μαγαζιού είναι γνωστή σε όλη την πόλη.
 
Απλά θέλουμε να συνεχίσουμε να διευθύνουμε το εστιατόριο και να έχουμε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στην οποία οι πελάτες μας μπορούν να απολαύσουν το φαγητό τους.»
 
https://www.unilad.co.uk
 
 


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα