Αρχική iHunt.gr Ιδρυση Κυνοφιλικου Ομιλου στην Ευβοια

Ιδρυση Κυνοφιλικου Ομιλου στην Ευβοια

από iHunt Team
kynof_evias

demobanner

 Η Εύβοια σε λίγο καιρό θα έχει δικό της κυνοφιλικό όμιλο. Την περασμένη εβδομάδα σε αίθουσα του Δημαρχείου Χαλκίδας αποφασίστηκε η ίδρυση του Κυνοφιλικού Ομίλου Ευβοίας. Συνεργάτης του hunt.gr βρέθηκε εκεί και οι εντυπώσεις που αποκόμισε ήταν πολύ ενθαρρυντικές για το συγκεκριμένο εγχείρημα. Οι περισσότεροι παρευρισκόμενοι, έθεσαν τους προβληματισμούς και τις απορίες του για το τι σημαίνει Κυνοφιλικός όμιλος αλλά και γενικότερα τι σημαίνει ο όρος κυνοφιλία. 

 

 

Περισσότεροι από 50 κυνόφιλοι υπέγραψαν για την ίδρυση του Κυνοφιλικού Ομίλου Ευβοίας και ήδη έχει δημιουργηθεί το προσωρινό ΔΣ που έχει σαν σκοπό την δημιουργία του ομίλου και την διενέργια εκλογών ώστε να εκλεχθεί το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο. 

Ήδη έχουν ξεκινήσει όλες οι απαραίτητες νομικές διεργασίες για την ίδρυση του ομίλου και αφού ολοκληρωθούν το μόνο που θα απομένει για να δημιουργηθεί ο Κυνοφιλικός Όμιλος Ευβοίας θα είναι η έγκριση του Κ.Ο.Ε.

 

Το προσωρινό ΔΣ έχει ως εξής :

 Πρόεδρος          : Καρυστινός Αναστάσιος

Αντιπρόεδρος   : Λειβιδιώτης Κων/νος

Γ. Γραμματέας  : Γουρνής Βασίλης

Ταμίας                : Πρεβεζάνος Νικόλαος

Μέλη                  : Βλαντής Λουκάς

                              Ρωμιοπούλου Γεωργία

                              Αυγέρης Ηλίας 

Για εγγραφές μπορείτε να απευθυνθείτε :

 

κ. Λουκάς Βλαντής – 6937157672

 ihunt.gr

Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα