Αρχική iHunt.gr Κάλεσμα για τον έλεγχο των κορακοειδών απευθύνει ο Κ.Σ. Λήμνου

Κάλεσμα για τον έλεγχο των κορακοειδών απευθύνει ο Κ.Σ. Λήμνου

από iHunt Team
arxip

demobanner

Κάλεσμα απηύθυνε στα μέλη του ο Κυνηγετικός Σύλλογος Λήμνου προκειμένου το πρωί της Κυριακής 21 Φεβρουαρίου να συγκεντρωθούν σε καθορισμένες περιοχές με σκοπό τον έλεγχο του πληθυσμού των κορακοειδών.
 
Πιο συγκεκριμένα την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου στις 8 το πρωί, τα μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου θα «επιδοθούν» σε κυνήγι κορακοειδών, με μέρος των φυσιγγίων να είναι χορηγία της Β ΚΟΑ του Κυνηγετικού Συλλόγου Λήμνου και καταστημάτων του νησιού.
 
Οι τρεις πρώτοι νικητές της ημέρας θα κερδίσουν πλούσια δώρα.
 
Τα προκαθορισμένα σημεία συνάντησης θα είναι ανά περιοχές:
 
1. Περιοχές Μύρινα ως Κατάλακκο, με σημείο συνάντησης το «Ποδήλατο». Υπεύθυνος περιοχής Δανιήλ Ευάγγελος τηλ. 6942404436.
 
2. Περιοχές Άγιος Δημήτριος ως Ατσική με σημείο συνάντησης το «Μύθο». Υπεύθυνος περιοχής Κουκάκης Δημήτρης τηλ 6986251052.
 
3. Περιοχές Πλατύ ως Νέα Κούταλη με σημείο συνάντησης την ταβέρνα «Εβγάτης». Υπεύθυνος περιοχής Πρασσάς Παλαιολόγος τηλ 6945642325.
 
4. Περιοχές Λιβαδοχώρι – Βάρος ως Ρεπανίδι με σημείο συνάντησης το βενζινάδικο «Τραμουντάνη». Υπεύθυνος Περιοχής Χαγιάς Δημήτρης τηλ 6945116772.
 
5. Περιοχές Μούδρο ως Σκανδάλι με σημείο συνάντησης το Λιμάνι Μούδρου. Υπεύθυνος περιοχής Τσαπτσαλής Τριαντάφυλλος τηλ. 6932449940
 
6. Περιοχές Κοντοπούλι ως Πλάκα με σημείο συνάντησης τη διασταύρωση «Αγ. Αλέξανδρος». Υπεύθυνος περιοχής Κουκάκης Δημήτρης τηλ 6986251052.Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα