Αρχική iHunt.gr Καβάλα: Λύκος «κόβει» βόλτες σε κεντρικό δρόμο κοντά στο Ελαιοχώρι

Καβάλα: Λύκος «κόβει» βόλτες σε κεντρικό δρόμο κοντά στο Ελαιοχώρι

από iHunt Team

demobannerΠληθαίνουν οι αναφορές για παρουσία λύκων στον Δήμο Παγγαίου και μάλιστα σε κατοικημένες περιοχές, ακόμα και σε κεντρικούς δρόμους. Ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Νέας Περάμου, Μάκης Ζουμπλιός ανάρτησε, μάλιστα, φωτογραφία (βλ. παρακάτω) με λύκο να «κόβει» βόλτες σε κεντρικό δρόμο κοντά στο Ελαιοχώρι, δείχνοντας, μάλιστα, να μη φοβάται από την κίνηση των αυτοκινήτων.

Αντίστοιχες αναφορές υπάρχουν και για τον κάμπο  με λύκους να κυκλοφορούν μέσα στα χωράφια, ενώ κάτοικοι αναφέρουν και επιθέσεις σε δεσποζόμενα σκυλιά και σε κυνηγόσκυλα.

Οι αναφορές κάνουν λόγο για μεμονωμένες εμφανίσεις λύκων και όχι για αγέλες, με τους κατοίκους να ζητάνε την παρέμβαση του Δασαρχείου, καθώς η παρουσία του άγριου ζώου γίνεται ολοένα συχνότερη.



Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα