Αρχική iHunt.gr Καθαρισμός κυνηγοτόπων από τον ΚΣ Αχαρνών

Καθαρισμός κυνηγοτόπων από τον ΚΣ Αχαρνών

από iHunt Team
dscn2451

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Τη Κυριακή 23/6/2019 πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη περιβαλλοντική δράση του συλλόγου μας “καθαρισμοί κυνηγότοπων”, στη θέση Κρύο Πηγάδι Φυλής. 
 
Με κατώτερη του αναμενομένου προσέλευση λόγω της έντονης ζέστης που επικρατούσε ήδη από νωρίς το πρωί, συλλέχθηκαν αρκετές σακούλες από άδειους κάλυκες και διάφορα άλλα απορρίμματα.
 
Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη του Συλλόγου μας που στήριξαν αυτή τη προσπάθειά μας, τα οποία εμπράκτως απέδειξαν την αγάπη για τη φύση και τη προστασία του περιβάλλοντος.
 
DSCN2453
 
Ιδιαιτέρως θα θέλαμε να εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στο πρόσωπο του φίλου και συνκυνηγού κ. Σκουρλή Θεόδωρου, που ως ο μεγαλύτερος σε ηλικία μεταξύ των παρευρισκομένων, αψήφησε τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, συμμετείχε εμπράκτως στο πλευρό μας, αποτελώντας παράδειγμα για μίμηση προς όλους μας.    
 
Με το πέρας της δράσης ακολούθησε εκλεκτό κέρασμα στη Πηγή Φυλής, δίνοντας ραντεβού για του χρόνου, ελπίζοντας σε ακόμη περισσότερες συμμετοχές ευαισθητοποιημένων κυνηγών και όχι μόνο.
 
       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                    Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 
 
ΛΑΖΑΡΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ                                             ΜΑΡΙΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
 

SVESTONOF


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα