Αρχική iHunt.gr Καθαρισμός Πευκοδάσους Κυργίων από τον Κ.Σ. Δοξάτου…VIDEO

Καθαρισμός Πευκοδάσους Κυργίων από τον Κ.Σ. Δοξάτου…VIDEO

από iHunt Team
dsc01575

demobanner

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στις 10:00 ο καθιερωμένος πλέον καθαρισμός του πευκοδάσους Κυργίων Δράμας.
 
Για άλλη μία χρονιά ο Σύλλογός μας πρωτοστατώντας κατάφερε να “ενώσει” τις δυνάμεις του με τον Δήμο Δοξάτου, με το Δασαρχείο Δράμας, με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Δράμας, με Σχολικούς φορείς του ευρύτερου Δήμου Δοξάτου, με το Οικοτροφείο “ΠΗΓΗ” των Κυργίων, με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κυργίων “Αρίων”, με πολλούς εθελοντές κατοίκους των Κυργίων, με μέλη του Συλλόγου μας και να κάνουν πράξη αυτό που έγινε πλέον συνήθεια. Ο καθαρισμός του Πευκοδάσους Κυργίων.
 
 Σε όλους τους παρευρισκομένους μοιράστηκε δώρο καπελάκι με το έμβλημα του Συλλόγου μας καθώς επίσης και ο κατάλληλος εξοπλισμός (γάντια, σακούλες, απορρυπαντικά, εργαλεία κ.α.).
 
Η εκδήλωση καλύφθηκε τηλεοπτικά από την Star TV Δράμας και ηλεκτρονικά από την ιστοσελίδα www.ihunt.gr.
 
Σύντομο χαιρετισμό για την δράση μας έδωσε ο Δήμαρχος Δοξάτου κ.Δαλακάκης Δημήτριος, o Πρόεδρος μας κ.Χατζηπροδρόμου Ιπποκράτης, ο Γεν.Γραμματέας μας κ.Μουλιστάνος Ηλίας, ο Δασολόγος του Δασαρχείου Δράμας κ.Καραγιαννίδης Μάκης, ο αξιωματικός της πυροσβεστικής υπηρεσίας Δράμας Ηρακλής Σεφεριάδης και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κυργίων Γεώργιος Γεωργόπουλος.
 
 
Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συμμετείχαν στο καθαρισμό του πευκοδάσους Κυργίων. Ήδη κλείστηκε  ραντεβού για την επόμενη χρονιά για να συναντηθούμε και πάλι σε αυτόν τον όμορφο χώρο.
 
Ευελπιστούμε τέλος όλοι όσοι ανέβουν για πρωτομαγιά στο Πευκοδάσους των Κυργίων αλλά και το υπόλοιπο καλοκαίρι, να διατηρήσουν το χώρο καθαρό και να το αφήσουν όπως τον βρήκανε.
 
ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ – Δείτε στο σύνδεσμο που ακολουθεί περισσότερες φωτογραφίες ….ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ
 

Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα