Αρχική iHunt.gr Καλή και ασφαλή κυνηγετική χρονιά

Καλή και ασφαλή κυνηγετική χρονιά

από iHunt Team

Ξημερώνει αύριο 20 Αυγούστου. Μια ημερομηνία ορόσημο για τους Έλληνες κυνηγούς. Είναι η ημερομηνία που ξεκινάει το κυνήγι στην Ελλάδα.

Το iHunt.gr και οι συνεργάτες εύχονται σε όλους τους Έλληνες κυνηγούς, καλή και ασφαλή κυνγηετική χρονιά.

Δείτε στο video που ακολουθεί τον Πρόεδρο της Δ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Στερεάς Ελλάδος κ. Νίκο Σταθόπουλο να στεέλνει τις ευχές του στους Έλληνες κυνηγούς.

Το ihunt επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Πρόεδρο της ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ κ. Γιάννη Πολυχρόνη και μας είπε τα εξής:

“”Θέλω να ευχηθώ σε όλους τους Έλληνες κυνηγούς μια καλή κυνηγετική χρονιά με ασφάλεια. Οι κυνηγοί της Μακεδονίας και της Θράκης συρρέουν στους αναγνωρισμένους από κράτος κυνηγετικούς συλλόγους , τα θηράματα είναι σε καλούς αριθμούς και όλα δείχνουν ότι η φετινή χρονιά θα είναι από τις καλύτερες των τελευταίων ετών.

Επίσης θέλω υπενθυμίσω,  σε όλους τους κυνηγούς τη σημασία που έχει η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου Άρτεμις, το οποίο μπορείτε να βρείτε στα γραφεία του Συλλόγου σας, ή να το λάβετε από την ιστοσελίδα της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας Θράκης πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.hunters.gr/aeiforo-kynigi/programma-artemis/artemis-1

Το Διοικητικό Συμβόυλιο της  Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας Θράκης και εγώ προσωπικάε ευχόμαστε σε όλους τους κυνηγούς καλή έναρξη και καλή και ασφαλή κυνηγετική περίοδο, πλούσια σε ευχάριστες εμπειρίες και εικόνες.”

Δείτε στο video που ακολουθεί τις ευχές του Προέδρου του Κυνηγετικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης κ. Δημήτρη Παντελάκη για την κυνηγετική χρονιά που ξεκινάει αύριο :

Κώστας Λουρής για τo iHunt.gr

 

Print Friendly, PDF & Email

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτό το έντυπο συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα