Αρχική iHunt.gr Καμερα που φοριεται στο λαιμο…VIDEO

Καμερα που φοριεται στο λαιμο…VIDEO

από iHunt Team
ParaShoot1

demobanner

 Μέχρι τώρα ξέραμε τις κάμερες που προσαρμόζονταν πάνωστο όπλο ή στο κεφάλι και μπορούσαμε να αποθανατισουμε τις κυνηγετικές μας στιγμές. Τη νεα αυτή αυτή κάμερα που σας παρουσιάζουμε σήμερα μπορούμε να την έχουμε κρεμασμένη στο λαιμό και να κάνουμε συνεχής λήψεις σε ανάλυση 720p.

 

Όπως αναφέρει το newsbeast.gr, πρόκειται για μία πολύ μικρή κάμερα υψηλής ανάλυσης που μπορεί να φορεθεί σαν κολιέ και να ρυθμιστεί ώστε να καταγράφει συνεχώς βίντεο σε ποιότητα 720p. Πολλοί θα αναρωτηθούν γιατί κάτι τέτοιο είναι χρήσιμο, από τη στιγμή που πλέον όλοι μας έχουμε μία φωτογραφική μηχανή μαζί μας με το smartphone μας. 

 Την απάντηση δίνει ο δημιουργός του νέου αυτού gadget, Matt Sandy. «Ένα από τα ωραία πράγματα του ParaShoot είναι πως δε χρειάζεται αν σταματήσετε αυτό που κάνετε για να βγάλετε το κινητό σας από την τσέπη σας ώστε να καταγράψετε μία όμορφη στιγμή». Άλλωστε μέχρι να βγάλετε το κινητό σας από τη θήκη, την τσάντα ή την τσέπη σας, η στιγμή θα έχει περάσει. 

 

Επιπλέον, εάν έχετε την ανάγκη για περισσότερες λειτουργίες, το ParaShoot μπορεί να συνδεθεί με την αντίστοιχη εφαρμογή για το smartphone σας, ώστε να χρησιμοποιήσετε το κινητό σας σαν τηλεχειριστήριο. Οι χρήστες μπορούν ακόμα και να ανεβάσουν τις λήψεις τους στο Cloud δίκτυο για ένα μικρό αντίτιμο κάθε μήνα. 

 

Το ParaShoot έχει παρουσιαστεί στο KickStarter και έχει ήδη συγκεντρώσει περισσότερα από 16.000 δολάρια, ενώ έχει ακόμα 41 ημέρες μέχρι να καταφέρει να φτάσει τον στόχο των 260.000 δολαρίων που έχουν θέσει οι δημιουργοί του.  

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες του νέου gadget…

Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα