Αρχική iHunt.gr Καναδάς: Τα Μους.. τρώνε το αλάτι που οι Αρχές ρίχνουν στους δρόμους…VIDEO

Καναδάς: Τα Μους.. τρώνε το αλάτι που οι Αρχές ρίχνουν στους δρόμους…VIDEO

από iHunt Team
moys

demobanner

Σε… σνακ για τα μους του Καναδά έχει μετατραπεί το αλάτι που οι Αρχές ρίχνουν στους δρόμους, προκειμένου να καταπολεμήσουν τον πάγο που αναπτύσσεται κατά τους χειμωνιάτικους μήνες.
 
Καθώς οι αρχές ρίχνουν αλάτι στο δρόμο ώστε να ελαττώσουν την πιθανότητα δημιουργίας πάγου, μετατρέπουν τα αυτοκίνητα σε περιπλανώμενα αλμυρά παγωτά για τα μους της περιοχής.
 
Με τα περισσότερα φυτά να έχουν παγώσει, τα μους ψάχνουν να φάνε οτιδήποτε είναι διαθέσιμο στις απέραντες παγωμένες εκτάσεις. Από την εκκίνηση σχεδόν της συνήθειας να ρίχνουν αλάτι στο δρόμο για να μην παγώνει, τα μους ανακάλυψαν ότι τους αρέσει να γλείφουν το μαζεμένο αλάτι σε σημαντικές ποσότητες από τους προφυλακτήρες των αυτοκίνητων, όταν αυτά φυσικά βρίσκονται σε στάση.
 
Το εντυπωσιακό είναι ότι αυτή η πρακτική μεταφέρεται και στις νέες γενιές μους όπως βλέπουμε στο χαρακτηριστικό βίντεο, που μια νεαρή μητέρα  μαθαίνει το μικρό της πού να βρίσκει συμπυκνωμένο αλάτι.
 Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα