Αρχική iHunt.gr Καρέ-καρέ κινηματογραφική διάσωση σκύλου από την ΕΜΑΚ

Καρέ-καρέ κινηματογραφική διάσωση σκύλου από την ΕΜΑΚ

από iHunt Team
skilos

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Με κομμένη την ανάσα οι άνδρες της ΕΜΑΚ κατάφεραν να απεγκλωβίσουν έναν ποιμενικό σκύλο, δένοντάς τον με σχοινιά.
 
Ο «Μούρτος» κατάφερε να κάνει άνω κάτω τις δυνάμεις της 6ης ΕΜΑΚ στην Πάτρα, με την… ανυπακοή του.
 
 
Το αφεντικό του, που βοσκούσε τα ζώα του στην περιοχή, μάταια φώναξε τον ποιμενικό σκύλο του να επιστρέψει. Εκείνος κατέβηκε τον απόκρημνο γκρεμό, και δεν μπορούσε να επιστρέψει, παρά τα καλέσματα του αφεντικού του.
 
 
Οπως αναφέρει το patrisnews.com, οι άνδρες της Πυροσβεστικής χρειάστηκε να περπατήσουν περίπου 1,5 ώρα για να φτάσουν στην περιοχή, αλλά, παρά την προσπάθειά τους, δεν κατάφεραν να τον απεγκλωβίσουν, αφού το δύσβατο του σημείου δυσχέραινε την προσπάθειά τους. Το ζώο είχε εγκλωβιστεί σε απόκρημνα βράχια, σε βάθος 70 μέτρων και δεν μπορούσαν να πλησιάσουν. Γι’ αυτό κρίθηκε αναγκαία η συμβολή της 6ης ΕΜΑΚ Πατρών.
 
 
Με ειδικό εξοπλισμό και μέσα, οι πυροσβέστες της ΕΜΑΚ, κατέβηκαν το γκρεμό και κατάφεραν να πλησιάσουν τον ταλαιπωρημένο και φοβισμένο σκύλο, ενώ η επιχείρηση, διήρκεσε περίπου μια ώρα. Οι διασώστες, το έδεσαν και σιγά – σιγά, το ανέβασαν στο σημείο που βρισκόταν ο ιδιοκτήτης του. 
 
 


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα