Αρχική iHunt.gr Καστοριά: Η αρκούδα τρέχει στην πλατεία του χωριού….VIDEO

Καστοριά: Η αρκούδα τρέχει στην πλατεία του χωριού….VIDEO

από iHunt Team
36251579_1895201177439234_1142909493458239488_n

 
Συχνές οι επιδρομές σε κατοικημένες περιοχές, έντονη η ανησυχία των κατοίκων
 
Ανησυχητικές διαστάσεις παίρνουν πλέον οι συνεχείς εμφανίσεις αρκούδας σε κατοικημένες περιοχές του νομού Καστοριάς και οι επιθέσεις που δέχονται από τα μεγαλόσωμα ζώα οι κτηνοτρόφοι και τα ποιμνιοστάσιά τους, καθώς και οι μελισσοκόμοι.
 
Μάλιστα, τα  μεγαλόσωμα ζώα, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των ανθρώπων που ήρθαν αντιμέτωποι στην κυριολεξία μαζί τους, έχουν περικυκλώσει την πόλη μας, ενώ οι συμπολίτες μας μόλις βραδιάσει φοβούνται ακόμη και να βγουν από τα σπίτια τους. Έντονες, ωστόσο, είναι οι διαμαρτυρίες και προς τους αρμόδιους ώστε να βρουν επιτελούς μια λύση για την απομάκρυνση των ζωών από την περιοχή.
 
Η αρκούδα εμφανίστηκε στη μέση του χωριού, στην πλατεία Πολυκάρπης στην Καστοριά, αργά χθες το βράδυ (26-06-2018). Στο επίμαχο βίντεο τη βλέπουμε να τρέχει στην άδεια πλατεία και να χάνεται από το οπτικό πεδίο του εικονολήπτη, που βρίσκεται μέσα σε αυτοκίνητο.
 
 
Πηγή sentranews.gr , http://kastoria365.gr/

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα