Αρχική iHunt.gr Κατάληψη του Δασαρχείου Αμφιλοχίας από κτηνοτρόφους

Κατάληψη του Δασαρχείου Αμφιλοχίας από κτηνοτρόφους

από iHunt Team
dasarxeio_amfiloxias

demobanner

Το Δασαρχείο Αμφιλοχίας κατέλαβαν σήμερα το πρωί οι κτηνοτρόφοι της περιοχής ευθύνης της υπηρεσίας. Οι κτηνοτρόφοι διαμαρτύρονται για την καθυστέρηση που υπάρχει στον αποχαρακτηρισμό εκτάσεων και στην αδειοδότηση των κτηνοτροφικών μονάδων που εκκρεμούν εδώ και αρκετά χρόνια…..
 
 
Οι κτηνοτρόφοι κινδυνεύουν να χάσουν τις επιδοτήσεις τους από τη βιολογική κτηνοτροφία με την προθεσμία κατάθεσης αδειών να λήγει στις 15 Σεπτεμβρίου 2016. Στην κινητοποίηση των κτηνοτρόφων έδωσε το παρών και ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ κ. Νίκος Μωραΐτης, ο οποίος συνομίλησε για το πρόβλημα των κτηνοτρόφων με υπαλλήλους του Δασαρχείου και με τον Δασάρχη Δημοσθένη Θεοχαρόπουλο. Το πρόβλημα με το Δασαρχείο Αμφιλοχίας προϋπάρχει εδώ και πολύ καιρό καθώς σαν υπηρεσία έχει να διαχειριστεί ένα πολύ μεγάλο κομμάτι ευθύνης του νομού Αιτωλοακαρνανίας, με ελάχιστους υπαλλήλους.
 
 Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα