Αρχική iHunt.gr Κατάσχεση αυτοκινήτου από τη θηροφυλακή της Δ΄ΚΟΣΕ στον Κιθαιρώνα

Κατάσχεση αυτοκινήτου από τη θηροφυλακή της Δ΄ΚΟΣΕ στον Κιθαιρώνα

από iHunt Team

Το βράδυ της Κυριακής 28 Νοεμβρίου τρεις Ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες της Δ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Στερεάς Ελλάδος με έδρα τη Θήβα, τη Λιβαδειά και τη Μαλεσίνα εντόπισαν ένα αυτοκίνητο  να κινείται ύποπτα να ερευνά το βουνό με τη χρήση προβολέα σε αγροτικό δρόμο στην περιοχή των Πλαταιών στο όρος Κιθαιρώνα,

Οι θηροφύλακες κατάφεραν να σταματήσουν το όχημα στο οποίο επέβαιναν δυο άτομα τα οποία είχαν ένα κυνηγετικό όπλο έτοιμο για χρήση, μια φυσιγγιοθήκη με κυνηγετικά φυσίγγια.

Οι θηροφύλακες της Δ’ ΚΟΣΕ κατάσχεσαν το κυνηγετικό όπλο, τα φυσίγγια, ο προβολέας και το όχημα και η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης.

Να υπενθυμίσουμε ότι την ίδια ημέρα πραγματοποιήθηκε και η μεγάλη επιχείρηση της Θηροφυλακής της Δ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Στερεάς Ελλάδος στο Σχιστό. Η Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή της Δ’ΚΟΣΕ είναι έτοιμη ημέρα ή νύχτα για να πατάξει κάθε μορφή λαθροθηρίας.

Η συντακτική ομάδα του iHunt.gr

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα