Αρχική iHunt.gr Κατάσχεση αυτοκινήτου και στο αυτόφωρο

Κατάσχεση αυτοκινήτου και στο αυτόφωρο

από iHunt Team
44774010_1657037781068553_4461500495374057472_n

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Την Τετάρτη 17-10-18 ο Θηροφύλακας της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου κ. Μαλαπάνης Δημήτριος σε συνεργασία με τους Θηροφύλακες του Κ.Σ. Καλαμάτας κ.κ. Κουρούπη Παναγιώτη, Νιάρχο Χρήστο και Ροβολή Κων/νο, εκτελώντας τα υπηρεσιακά τους καθήκοντα στην περιοχή «Πελεκητό» Δ.Δ. Σταματινού του Δήμου Καλαμάτας, εντόπισαν περί ώρα 02.00 άγνωστο όχημα να κάνει χρήση προβολέα με σκοπό την παράνομη θήρα.
 
Με συντονισμένες ενέργειες ακινητοποίησαν το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο για τον προβλεπόμενο έλεγχο. Διαπίστωσαν ότι επέβαινε σε αυτό μόνο ο οδηγός και ότι δίπλα του, στο κάθισμα του συνοδηγού βρισκόταν μία καραμπίνα παραποιημένη και γεμάτη με τέσσερα (4) δεκάμπιλα φυσίγγια κατάλληλα για θήρα αγριόχοιρου. Πάνω της επίσης υπήρχε προσαρμοσμένος φακός μεγάλης ισχύος.
 
Ο οδηγός παραδέχτηκε την πράξη του και οι θηροφύλακες προέβησαν στην σύλληψή του και στην κατάσχεση των μέσων της παράνομης θήρας (Ι.Χ.Ε., καραμπίνα, φυσίγγια, προβολέα). Με την συνδρομή της Αστυνομίας ακολουθήθηκε διαδικασία αυτοφώρου και κατόπιν σχετικής έρευνας διαπιστώθηκε ότι το συγκεκριμένο όπλο ήταν κλεμμένο και ότι ο νόμιμος κάτοχός του είχε δηλώσει κλοπή προ ολίγων μηνών!!! 
 
Ακολούθως υπεβλήθη στον Εισαγγελέα Καλαμάτας η σχετική δικογραφία όπως προβλέπεται από τις κείμενες διατάξεις του Δασικού αλλά και του Ποινικού Κώδικα.


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα