Αρχική iHunt.gr Καταγγελια της Γ’ΚΟΠ στο Εθνικο Ραδιοτηλεοπτικο Συμβουλιο

Καταγγελια της Γ’ΚΟΠ στο Εθνικο Ραδιοτηλεοπτικο Συμβουλιο

από iHunt Team
gkop

demobanner

Η Γ΄Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση :Έπειτα από την υπ’ αριθ. 558/9-7-2014 καταγγελία της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου προς το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (Ε.Σ.Ρ.) σχετικά με την υβριστική και συκοφαντική αναφορά στους κυνηγούς ως «κατά συρροή δολοφόνους» από τον δημοσιογράφο Μπάμπη Παπαδημητρίου στην εκπομπή «Πρώτη Γραμμή» του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ, μας γνωστοποιήθηκε ότι ήδη σχηματίσθηκε φάκελος, η υπόθεση ερευνάται και θα απασχολήσει την Ολομέλεια του σώματος το οποίο θα αποφανθεί σχετικά. 

Σε συνέχεια της από 9 Ιουλίου 2014 ανακοίνωσής μας με την οποία ενημερώνουμε ότι η Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου θα ασκήσει όλα τα ένδικα μέσα εναντίον του δημοσιογράφου Μπάμπη Παπαδημητρίου και ζητούμε την συστράτευση όλων των κυνηγετικών οργανώσεων, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε την Κυνηγετική Ομοσπονδία Ηπείρου και την Κυνηγετική Ομοσπονδία Θεσσαλίας για την άμεση ανταπόκριση τους οι οποίες συντάσσονται στην από κοινού άσκηση της σχετικής μηνύσεως.

Η Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδος με ανακοίνωσή της επίσης προσφεύγει στην δικαιοσύνη κατά του δημοσιογράφου Παπαδημητρίου για συκοφαντική δυσφήμιση και προσβολή της τιμής και της υπόληψης των Ελλήνων κυνηγών.

Είναι δεδομένο ότι οι κυνηγετικές οργανώσεις οι οποίες έχουν ταχθεί στην υπεράσπιση των κυνηγετικών συμφερόντων και την προάσπιση του Ελληνικού ελεύθερου παραδοσιακού κυνηγίου που είναι διεθνώς αποδεκτή και συμβατή δραστηριότητα με το φυσικό περιβάλλον δεν θα επιτρέψουν σε κανέναν να σπιλώσουν και να υπονομεύσουν τους αγώνες μας και την υπόστασή μας.Με δεδομένη λοιπόν την προσφυγή του τριτοβάθμιου οργάνου των κυνηγετικών οργανώσεων (Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδος) είναι αυτονόητο ότι θα τεθούμε υπό την ομπρέλα της στην κοινή και ομαδοποιημένη αυτή επιδίωξή μας για την καταδίκη του συκοφάντη. Ανεξάρτητα δε αυτού, ατομικά και με την ιδιότητα μου ως κυνηγός υποβάλλω και προσωπική μήνυση εναντίον του συκοφάντη δημοσιογράφου.

Ο Πρόεδρος
της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου

Μαρκόπουλος Κωνσταντίνος

Διαβάστε ακόμη για το ίδιο θέμα : Η ΚΣΕ προσφευγει στη Δικαιοσυνη εναντιον του κ. Παπαδημητρίου , Η Γ’ΚΟΠ θα κινηθει δικαστικα κατα του δημοσιογραφου Μπάμπη ΠαπαδημητριουPrint Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα