Αρχική iHunt.gr Καταδίωξη και σύλληψη για νυχτερινή λαθροθηρία από τη θηροφυλακή της Δ’ ΚΟΣΕ

Καταδίωξη και σύλληψη για νυχτερινή λαθροθηρία από τη θηροφυλακή της Δ’ ΚΟΣΕ

από iHunt Team
78660943_3294596010613112_6249297640404549632_n

Μετά από καταγγελία στην Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή της Δ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας για παράνομη νυχτερινή λαθροθηρία στην περιοχή Άγιος Αθανάσιος στα Παλαιοκούνδουρα, συνελήφθη την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019 ένα άτομο με επεισοδιακό τρόπο.
 
Πιο συγκεκριμένα, από τις 26 Νοεμβρίου που έγινε η καταγγελία ομάδα θηροφυλάκων της Δ’ ΚΟΣΕ παρακολουθούσαν διακριτικά την περιοχή για να εντοπίσουν τον λαθροθήρα.
 
Τελικά το βράδυ της 6ης Δεκεμβρίου εντόπισαν ένα αυτοκίνητο να κινείται ύποπτα κάνοντας χρήση προβολέα στην περιοχή Άγιος Αθανάσιος. Οι θηροφύλακες έστησαν δυο μπλόκα και περίμεναν.  
 
 
Ο λαθροθήρας που δεν είχε καταλάβει ότι παρακολουθούταν , πέφτει στο πρώτο μπλόκο και δεν σταματάει στο σήμα που του έκαναν οι θηροφύλακες της Δ’ ΚΟΣΕ, ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει. Οι θηροφύλακες τον καταδιώκουν και μετά από λίγη ώρα πέφτει στο δεύτερο μπλόκο και κάνοντας έναν επικίνδυνο ελιγμό καταφέρνει να το αποφύγει και αυτό βάζοντας σε κίνδυνο και τη δική του ζωή αλλά και των θηροφυλάκων. 
 
Οι θηροφύλακες βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με το αστυνομικό τμήμα Βιλλίων και τελικά καταφέρνουν να ακινητοποιήσουν τον δράστη σε οικισμό κοντά στα Βίλλια.
 
 
Ο δράστης παραδέχθηκε το λάθος του, κατασχέθηκαν τα μέσα λαθροθηρίας και ακολουθήθηκαν όλες οι νόμιμες ενέρεγειες.
 
Κώστας Λουρής για το iHunt.gr
 

Print Friendly, PDF & Email

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτό το έντυπο συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα