Αρχική iHunt.gr Καταδίωξη λαθροθήρων από την Θηροφυλακή της Γ’ ΚΟΠ

Καταδίωξη λαθροθήρων από την Θηροφυλακή της Γ’ ΚΟΠ

από iHunt Team
46976921_1700051406767190_9087339414589276160_n

Την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018, οι θηροφύλακες της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου κ.κ. Θεοδωρόπουλος Λεωνίδας και Δελής Ανδρέας, εκτελούσαν τα υπηρεσιακά τους καθήκοντα στην ευρύτερη περιοχή της Τ.Κ. Βαλιμής του Δ.Δ. Ακράτας. Περί ώρα 21.00 είδαν εντός του Καταφυγίου Άγριας Ζωής Βαλιμής όχημα, από το οποίο γινόταν χρήση προβολέα με σκοπό την λαθροθηρία. Το προσέγγισαν και πράγματι διαπίστωσαν ότι πάνω στην καρότσα του βρίσκονταν δύο άτομα τα οποία κρατούσαν κυνηγετικά όπλα και προβολέα μεγάλης ισχύος.
 
Αναγνώρισαν τα δύο άτομα αυτά αλλά δεν μπόρεσαν να αναγνωρίσουν τον οδηγό του οχήματος, ο οποίος αγνόησε το σήμα που του έκαναν προκειμένου να σταματήσει και ανέπτυξε ιλιγγιώδη ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει. Οι θηροφύλακες ακολούθησαν το όχημα αλλά στον οικισμό Αμπελοκήπων Αιγείρας έχασαν τα ίχνη του. 
 
Ενημερώθηκε άμεσα το Α.Τ. Ακράτας και κινήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες (υποβολή μήνυσης, διαδικασία αυτοφώρου κ.τ.λ.). 
 

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα