Αρχική iHunt.gr Καταδίωξη, σύλληψη και αυτόφωρο λαθροθήρων στην Αρκαδία

Καταδίωξη, σύλληψη και αυτόφωρο λαθροθήρων στην Αρκαδία

από iHunt Team
46503140_1694760220629642_4264399884905349120_n

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018, μικτό κλιμάκιο Ομοσπονδιακών Θηροφυλάκων του νομού Αρκαδίας που αποτελούνταν από τους κ.κ. Καγιούλη Δημήτριο, Ηλιόπουλο Γεώργιο, Παναγιώτου Γεώργιο και Μουστόγιαννη Μιχαήλ κατά την άσκηση των υπηρεσιακών τους καθηκόντων στην ευρύτερη περιοχή των Κακουρέικων, Δήμου Γορτυνίας, αντιλήφθηκαν περί ώρα 20.15 μ.μ. ύποπτο όχημα για λαθροθηρία. Του έκαναν σήμα για να σταματήσει αλλά ο οδηγός του όταν τους αντιλήφθηκε ανέπτυξε ταχύτητα και τράπηκε σε φυγή. Οι θηροφύλακες το ακολούθησαν με τα υπηρεσιακά τους οχήματα και κατάφεραν να το ακινητοποιήσουν. Όταν προσέγγισαν το όχημα είδαν ότι ο ένας εκ των δύο επιβαινόντων πέταξε κυνηγετική καραμπίνα στο πίσω κάθισμα. Στην έρευνα που έκαναν βρήκαν διάσπαρτα φυσίγγια κατάλληλα για θήρα λαγού εντός του οχήματος και στις τσέπες του ενός ατόμου.
 
Ακολούθησε κατάσχεση των παράνομων μέσων θήρας και αυτόφωρη διαδικασία. Το επόμενο πρωινό ο Εισαγγελέας Τρίπολης άφησε ελεύθερους τους συλληφθέντες και όρισε τακτική δικάσιμο για τις 21/11/18. 
 
Χθες λοιπόν, κατά την εκδίκαση της υπόθεσης αυτής στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Τρίπολης, επιβλήθηκε στους δύο λαθροθήρες ποινή φυλάκισης 15 μηνών και 9 μηνών αντίστοιχα.
 

SVESTONOF


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα