Αρχική iHunt.gr Καταδικάζει ο Κ.Σ. Ληξουρίου την άνανδρη προσπάθεια εκφοβισμού του Ομοσπονδιακού θηροφύλακα

Καταδικάζει ο Κ.Σ. Ληξουρίου την άνανδρη προσπάθεια εκφοβισμού του Ομοσπονδιακού θηροφύλακα

από iHunt Team

demobannerΚαταδικάζει ο Κ.Σ. Ληξουρίου στην Κεφαλονιά την άνανδρη προσπάθεια εκφοβισμού του Ομοσπονδιακού θηροφύλακα στην Κεφαλονιά.

Ομάδα λαθροθήρων έστησαν μπλόκο σε Ομοσπονδιακό Θηροφύλακα στην Κεφαλονιά πριν μερικές ημέρες. Ο Ομοσπονδιακός Θηροφύλακας την ημέρα εκείνη βρισκόταν σε διατεταγμένη υπηρεσία.

Όταν έφτασε σε περιοχή λίγο από το Ληξούρι ομάδα από 20-25 άτομα έστησε μπλόκο στον θηροφύλακα όπου εκτός από το φραστικό επεισόδιο παρολίγο τα πράγματα να πάρουν άσχημη τροπή. Σκοπός της ομάδας αυτής ήταν ο εκφοβισμός του εν λόγω θηροφύλακα ώστε να μην εκτελεί τα καθηκόντά του και να μπορέσουν τις επόμενες ημέρες να θηρεύσουν παράνομα τρυγόνια.

Όμως η ενέργεια αυτή δεν πτόησε τους Ομοσπονδιακούς Θηροφύλακες της Κεφαλλονιάς οι οποίοι συνεχίζουν να εκτελούν τα καθήκοντά τους απρόσκοπτα.

O θηροφύλακας έχει αναγνωρίσει αρκετούς αν όχι όλους όσους εμπλέκονται στο επεισόδιο.

Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης και έχει υπάρξει παρέμβαση του εισαγγελέα.

Κώστας Λουρής για το iHunt.grPrint Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα