Αρχική iHunt.gr Κιλκίς : Αγέλη οκτώ λύκων παραμονεύει κυνηγόσκυλα….VIDEO

Κιλκίς : Αγέλη οκτώ λύκων παραμονεύει κυνηγόσκυλα….VIDEO

από iHunt Team

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Ο καλός συνάδερφος και φίλος Λάζαρος Βασιλειάδης ή αλλιώς λυκομαγνήτης ( έπειτα από τις τόσες συναντήσεις που έχει με τους “σπάνιους ) επανέρχεται δριμύτερος με άλλη μια καταγραφή λύκων, μια εβδομάδα μετά την προηγούμενη συνάντηση-καταγραφή στο Επτάλοφο του Κιλκίς με λύκο που έστηνε καρτέρι στα σκυλιά του. Το παρακάτω βίντεο τραβήχτηκε σήμερα Μεγάλη Παρασκευή 30/04/21 στην Μεγάλη Στέρνα του Κιλκίς, 09:10 το πρωί, όπου ο Λάζαρος με τον φίλο του Σάββα Αραμπαμπασλή είχαν μεταβεί για εκπαίδευση των λαγόσκυλων τους, εκπαίδευση-βόλτα και τρέξιμο που φυσικά ακυρώθηκε κακήν κακώς και αυτή την φορά.

SVESTONOF

Ο Λάζαρος μας εξηγεί : ” Ενώ τα 6 σκυλιά μας ήταν μπροστά μας μέσα στο ρέμα και έψαχναν, παρατηρώ τον Σάββα ακίνητο να βιντεοσκοπεί ακριβώς απέναντι μας, κοιτάω απέναντι και μέσα στο χωράφι ξαπλωμένοι, ελαφρώς κρυμμένοι 8 λύκοι, ούτε ένας ούτε δυο ούτε τρεις, αλλά ΟΚΤΩ λύκοι να μας κοιτάνε και να περιμένουν τα σκυλιά μας να πάνε προς το μέρος τους. Γνωρίζοντας την ακριβή θέση των σκύλων μας τραβήξαμε το βίντεο 3.5 περίπου λεπτών για απόδειξη της συνάντησης, μαζέψαμε τα σκυλιά και για ακόμα μια φορά φύγαμε και από αυτή την περιοχή κακήν κακώς.”

Σύμφωνα με τον Λάζαρο που είναι γνώστης της περιοχής και μιλάει με αποδείξεις, όλο το Κιλκίς έχει πάρα πολύ λύκο και χρόνο με τον χρόνο η κατάσταση γίνεται όλο και πιο δύσκολη, όχι μόνο στο να βρούνε μια ασφαλή περιοχή για εκπαιδευτικά (αφού ακόμα και οι υποτιθέμενες ζώνες εκγύμνασης είναι γεμάτες από λύκους) αλλά ακόμα και όταν αρχίζει η κυνηγετική περίοδος, τρέμουν για τις ζωές των τετράποδων συντρόφων τους, αφού πλέον δεν ξέρουν αν υπάρχει ακίνδυνη περιοχή !!!

του Αλέξανδρου Παλαιολόγου για το iHunt.gr


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα