Αρχική iHunt.gr Καταδίκη υβριστικών – απειλητικών αναρτήσεων

Καταδίκη υβριστικών – απειλητικών αναρτήσεων

από iHunt Team

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Η Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου με αφορμή την ανάρτηση του Κυνηγετικού Συλλόγου Λεχαινών σχετικά με την δράση της νόμιμης άσκησης θήρας αλεπούδων, για την οποία δέχθηκε σωρεία υβριστικών, συκοφαντικών και απειλητικών σχολίων, εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά της και καταδικάζει απερίφραστα, από όπου και αν προέρχεται, την ακραία και αλλόφρων συμπεριφορά που διεξήχθη σε αυτή την διαλογική συζήτηση.

Οι κυνηγοί και οι κυνηγετικές τους οργανώσεις αφενός συνυπάρχουν αρμονικά με όλους τους χρήστες της υπαίθρου και αφετέρου επιτελούν τεράστιο έργο στην προστασία, ανάπτυξη και αειφορική διαχείριση του φυσικού περιβάλλοντος σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές της πολιτείας αλλά και επιστημονικά ιδρύματα, αποδεικνύοντας έμπρακτα την προσφορά τους στην φύση. Η δε άσκηση της θήρας αποτελεί διεθνώς αποδεκτή, νόμιμη και συμβατή με το περιβάλλον δραστηριότητα, ενώ συνιστά διαχειριστικό μέσο για την προστασία του.

Η Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου και σύσσωμο το Διοικητικό της Συμβούλιο δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι είμαστε δίπλα σε κάθε νόμιμο κυνηγό και κάθετα απέναντι σε όποιον κατακρίνει και επιβουλεύεται την νομιμότητα.

TO Δ.Σ. της Γ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα