Αρχική iHunt.gr Κλειστές λόγο πλημμύρας οι είσοδοι της Κωπαΐδας

Κλειστές λόγο πλημμύρας οι είσοδοι της Κωπαΐδας

από iHunt Team
91894858_551804162399597_4356225366570827776_n

demobanner

Η συνεχής βροχόπτωση των τελευταίων ημερών έσπασε τα αναχώματα που υπήρχαν στην Κωπαΐδα με αποτέλεσμα αυτή να πλημμυρίσει.
 
Ο Δήμαρχος Αλιάρτου-Θεσπιέων σε δημοσίευση του στο facebook είπε τα εξής:
 
ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΟΙ ΕΙΣΟΔΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩΠΑΪΔΑ !!!!
 
Τα αναχώματα του Κηφισού στο ύψος της Αλιάρτου δεν άντεξαν τον τεράστιο όγκο του νερού και έσπασαν με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν τεράστιες εκτάσεις.
 
 
Από όλα τα σημεία εισόδου νερών της Κωπαΐδας εισέρχονται τεράστιες ποσότητες με αποτέλεσμα όλες οι αρδευτικές τάφροι να είναι στο ίδιο επίπεδο με τους δρόμους,επομένως ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ!!!
 
Υπάρχουν ποιμνιοστάσια που βρίσκονται σε πολύ επικίνδυνα σημεία και γίνεται επικοινωνία με τους ιδιοκτήτες τους για τυχον εκκένωση.
 
 
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ και κατόπιν συνεννόησης Του ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΘΕΣΠΙΕΩΝ Ντασιώτη Γ, της ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ κας Κάραλη Β. και με την συνδρομή της ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ κας Παπαθωμά Φ. ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΙΣΟΔΟΙ ΤΗΣ ΚΩΠΑΙΔΑΣ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ.
 
Παρακαλούμε τους κτηνοτρόφους να κινηθούν με ιδιαίτερη προσοχή στις εγκαταστάσεις τους και να μας ενημερώνουν σχετικά.
 
Πηγή : https://e-sterea.gr/Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα