Αρχική iHunt.gr Κλοπη απαγορευτικων πινακιδων

Κλοπη απαγορευτικων πινακιδων

από iHunt Team
pinakides_apagoreytikes

demobanner

 Την κλοπή απαγορευτικών – ενημερωτικών πινακίδων καταγγέλει ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αλμυρού με επιστολή την οποία κοινοποιεί στη Ζ’ Κυνηγετική ομοσπονδία Θεσσαλίας και… Ν. Σποράδων, στο Δασαρχείο Αλμυρού, στο Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού και τον Ομοσπονδιακό Θηροφύλακα κ. Ξαφά Ιωάννη.

Καταγγελία κλοπής απαγορευτικών – ενημερωτικών πινακίδων του Κυνηγετικού Συλλόγου Αλμυρού:

Σας καταγγέλλουμε την κλοπή απαγορευτικών – ενημερωτικών πινακίδων που τοποθετήθηκαν από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Αλμυρού στα όρια του μόνιμου καταφυγίου Πλατάνου από την πλευρά του δρόμου Αλμυρός – Κωφοί – Καλλιράντζα –Κοκκωτοί όπως επίσης και την καταστροφή ορισμένων από πυροβολισμούς. 

Πρόκειται για ενέργειες από άτομα που ελπίζουμε να μην λέγονται κυνηγοί γιατί αν είναι χαρακτηρίζονται ευθέως ως υποκείμενα ανάξιας λόγου οι οποίοι νομίζουν ότι έτσι βάλλουν κατά της διοίκησης και του Συλλόγου.Να γνωρίζουν κάποιοι ελάχιστοι ευτυχώς, ότι η ασυδοσία και η παρανομία δεν έχει θέση στον Σύλλογό μας και θα είμαστε αμείλικτοι σε τέτοια φαινόμενα. 

Καλούμε την μεγάλη πλειοψηφία των νομίμων μελών μας να γνωστοποιούν ότι γνωρίζουν να απομονώσουν αυτούς τους (κάφρους) και μαζί με τα αρμόδια όργανα της πολιτείας να προστατέψουν την περιουσία τον κόπο και τις προσπάθειες της διοίκησης του Συλλόγου.

 

Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα