Αρχική iHunt.gr Κοντά στους πυρόπληκτους της Βόρειας Εύβοιας ο Κ.Σ. Λαμίας

Κοντά στους πυρόπληκτους της Βόρειας Εύβοιας ο Κ.Σ. Λαμίας

από iHunt Team

demobannerΔύο φορτηγά με ζωοτροφές έστειλε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Λαμίας στις πυρόπληκτες περιοχές της Βόρειας Εύβοιας, εντοπίζοντας τις άμεσες ανάγκες των πληγέντων, ειδικά μετά το τεράστιο κύμα αλληλεγγύης που δημιουργήθηκε και υπερκάλυψε τις επισιτιστικές ανάγκες και τις ανάγκες σε είδη ένδυσης και υγιεινής.

Ο Πρόεδρος του αντίστοιχου Συλλόγου στην Ιστιαία, Ιωάννης Αγγελόπουλος με άλλα μέλη, βρέθηκε στο πλευρό των κατοίκων της Βόρειας Εύβοιας, από την πρώτη στιγμή βοηθώντας στην κατάσβεση των καταστροφικών πυρκαγιών και επιβεβαιώνοντας «ότι κυνηγοί και περιβάλλον είναι έννοιες αλληλένδετες», όπως σημειώνουν σε δελτίο τύπου τους.

Ο Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Λαμίας Ιωάννης Αντωνίου επικοινώνησε με τον κ. Αγγελόπουλο, ο οποίος ενημέρωσε τι ακριβώς θα ήταν χρήσιμο τη συγκεκριμένη στιγμή και τα δύο φορτηγά έφυγαν για τη Βόρεια Εύβοια.

Οι πυρόπληκτοι ευχαρίστησαν τα μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου Λαμίας και τον Πρόεδρο, κ. Ιωάννη Αντωνίου, ο οποίος δεσμεύτηκε αυτή η αλυσίδα αλληλεγγύης να συνεχιστεί και στο μέλλον όταν τα φώτα της δημοσιότητας θα σβήσουν αλλά θα εξακολουθήσει να υπάρχει ανάγκη στήριξης τόσο από το κράτος όσο και από κάθε φορέα που μπορεί να συνεισφέρει.

Πηγή :LamiareportPrint Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα