Αρχική iHunt.gr Κοπη πιτας ΚΣ Αμπελοκηπων

Κοπη πιτας ΚΣ Αμπελοκηπων

από iHunt Team
pita1

demobanner

 Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης προέβη εχθές (18/2/2012) στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του στο Κέντρο Ενημέρωσης & Επιμόρφωσης του Συλλόγου (γνωστό και ως Μανιτάρι). Ο πρόεδρος του Συλλόγου, εκπροσωπώντας το Δ.Σ., ευχήθηκε σε όλους, τόσο σε προσωπικό όσο και σε οικογενειακό επίπεδο, υγεία, ευτυχία και μια αποδοτική και, προπάντων, ασφαλή κυνηγετική χρονιά.

 

Την εκδήλωση τίμησε και πάλι με την παρουσία του ως εκπρόσωπος του δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης ο αντιδήμαρχος κ. Κουσενίδης Αλέξανδρος και απηύθυνε χαιρετισμό στους παρόντες κυνηγούς. Επίσης, παρόντες στην κοπή της πίτας του Συλλόγου ήταν και εκπρόσωποι κυνοφιλικών οργανώσεων όπως ο κ. Νιάνιος Γαβριήλ. Ο κ. Σωληναράς Παναγιώτης ήταν ο τυχερός της βραδιάς, αφού βρήκε το φλουρί και κέρδισε μια δωρεάν περιφερειακή άδεια για την κυνηγετική περίοδο 2013-2014.

 Την κοπή της βασιλόπιτας ευλόγησε ο πατήρ Κωνσταντίνος, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε η καθιερωμένη συνεστίαση, με τις συζητήσεις γύρω από τις επιτυχίες, τις αποτυχίες, τα περίεργα και τα ευτράπελα της κυνηγετικής χρονιάς που τελειώνει να κυριαρχούν στα πηγαδάκια των κυνηγών.

Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα