Αρχική iHunt.gr Κουβαλούσαν τους αγριόχοιρους με..μηχανάκια

Κουβαλούσαν τους αγριόχοιρους με..μηχανάκια

από iHunt Team
gouro

Την Τρίτη 19 Ιουλίου 2016 οι Ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες Φωτεινόπουλος Δημήτριος, Κατσαρελάς Κωνσταντίνος και Ηλιόπουλος Δημήτριος με περιοχές ευθύνης τους Κυνηγετικούς Συλλόγους Κυπαρισσίας, Μελιγαλά και Γαργαλιάνων, αξιοποιώντας σχετικές καταγγελίες περί παράνομης θήρας αγριόχοιρου στο καρτέρι, μετάβηκαν στην περιοχή Χρυσοχωρίου όπου εντόπισαν στην αυλή σπιτιού ένα δίκυκλο μηχανάκι γεμάτο με αίματα και δίπλα ακριβώς έναν αγριόχοιρο σκοτωμένο, ο οποίος ήταν μισός μέσα σε έναν σάκο και μισός έξω από αυτόν. 
 
Αμέσως ειδοποιήθηκε το Α.Τ. Κοπανακίου για την ανεύρεση του ιδιοκτήτη και όταν έφτασαν οι Αστυνομικοί εμφανίστηκε ένας αλλοδαπός αλβανικής καταγωγής ο οποίος ανέφερε ότι αυτός απλά μετέφερε τον αγριόχοιρο στο σπίτι του και ότι τον αγριόχοιρο τον είχε θηρεύσει ένας άλλος αλλοδαπός αλβανικής καταγωγής. Επίσης, ανέφερε ότι το προηγούμενο βράδυ είχαν θηρεύσει μαζί παράνομα αγριόχοιρο, τον είχαν τεμαχίσει και τοποθετήσει σε τσάντες στον καταψύκτη του, τις οποίες και παρέδωσε. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι τσάντες έφεραν καρτελάκια στα οποία αναγράφονταν ονόματα ατόμων επίσης αλβανικής καταγωγής.
 
 
Οι Ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες σε συνεργασία με την Αστυνομία προέβηκαν σε αναζήτηση του δεύτερου δράστη αλλά τελικά δεν κατέστη δυνατό η ανεύρεσή του. 
 
Υπεβλήθη όπως προβλέπεται η σχετική μήνυση εναντίον τους για παράνομη θήρα, ενώ κατασχέθηκαν το δίκυκλο μηχανάκι, ο παράνομα θηρευμένος αγριόχοιρος και οι τσάντες με το κρέας αγριόχοιρου, ενώ ο δράστης οδηγήθηκε στο Α.Τ. Κυπαρισσίας για την αυτόφωρη διαδικασία.

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα