Αρχική iHunt.gr Κρέας θηραμάτων και είδη πρώτης ανάγκης συγκεντρώνει ο Κ.Σ Κατερίνης

Κρέας θηραμάτων και είδη πρώτης ανάγκης συγκεντρώνει ο Κ.Σ Κατερίνης

από iHunt Team

demobannerΚατόπιν επικοινωνίας με τον Πάτερ Ιωάννη, κοινότητας Ελάφου Πιερίας, ενημερωθήκαμε πως υπάρχει ανάγκη για κρέας, για οικογένειες που έχουν ανάγκη, καθώς και για άλλα αγαθά, όπως ρούχα, παιχνίδια και είδη πρώτης ανάγκης, όπως λάδι, ζάχαρη, χαρτί υγείας κλπ. Επίσης, θα διατεθεί και φέτος κρέας αγριόχοιρου στο γηροκομείο Κατερίνης.

Σας ενημερώνουμε λοιπόν πως την Παρασκευή 24/12 μπορείτε να φέρετε, οποίος έχει τη δυνατότητα, κρέας αγριόχοιρου. Κατά προτίμηση σε σακούλες των τριών κιλών για να γίνει ισόποση κατανομή.

Την Δευτέρα 27 έως Πέμπτη 30/12, μπορείτε να φέρετε και ότι αγαθά έχετε την ευχέρεια, για να παραδοθούν και αυτά στις οικογένειες που έχουν ανάγκη καθώς και στους ηλικιωμένους του Γηροκομείου Κατερίνης.

Για περισσότερες πληροφορίες , καλέστε μας στον Κυνηγετικό σύλλογο Κατερίνης, 2351024877.

Τα αγαθά θα συγκεντρωθούν στα γραφεία του συλλόγου, Β’Παροδος Ειρήνης 1, από τις 10:00 έως και τις 14:00.Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα