Αρχική iHunt.gr Κριτική στον πρόεδρο της Άρσεναλ για κυνηγετικό κανάλι που άνοιξε

Κριτική στον πρόεδρο της Άρσεναλ για κυνηγετικό κανάλι που άνοιξε

από iHunt Team
ec7eecaf1e17bd532d303c11ce895023_534929

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Η κίνηση του Σταν Κρένκε να φέρει ένα κυνηγετικό κανάλι στην Αγγλία έδωσε αφορμή για σκληρή κριτική προς το πρόσωπο του
 
Δεν άρεσε η πρωτοβουλία του ιδιοκτήτη της Άρσεναλ, Σταν Κρένκε, που έφερε στη Μεγάλη Βρετανία ένα κανάλι κυνηγετικού περιεχομένου.  Το γεγονός αυτό ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων και μάλιστα, είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία αίτησης που καλεί τον Κρένκε να πουλήσει τις μετοχές του στον σύλλογο!  Έχουν συγκεντρωθεί περισσότερες από 11.000 υπογραφές με σκοπό την πώληση του 67% που έχει ο Κρένκε στην Άρσεναλ. Η συγκεκριμένη αίτηση αναφέρει το εξής: 
 
«Ο ιδιοκτήτης της Άρσεναλ, Σταν Κρένκε, έχει λανσάρει ένα άρρωστο, αιματηρό κανάλι το οποίο όχι μόνο δεν αποτρέπει το κυνήγι των ζώων, αλλά το ενθαρρύνει κιόλας. Πιστεύουμε ότι το γεγονός αυτό δεν είναι συμβατό ούτε με την Άρσεναλ αλλά ούτε και με την Premier League».  Το εν λόγω κανάλι που ονομάζεται My Outdoor TV είναι διαδικτυακό και λειτουργεί υπό την αιγίδα του Outdoor Sportsman Group, το οποίο αποτελεί μέρος του Sports and Entertainment του Κρένκε.  
 
Πρόκειται για χιλιάδες επεισόδια κυνηγιού και ψαρέματος και όπως υποστηρίζει εκπρόσωπος του «το κανάλι θα παρουσιάζει ηθικό και δίκαιο κυνήγι. Όσο είναι νόμιμο, θα υπάρχει».  Από την άλλη πλευρά, εκπρόσωπος της Άρσεναλ τόνισε ότι «η Άρσεναλ δεν συνδέεται με αυτό το κανάλι, σε καμία περίπτωση και με κανέναν τρόπο».  Φίλαθλοι των «κανονιέρηδων» και ομάδες που υποστηρίζουν τα δικαιώματα των ζώων είναι διατεθειμένοι να αποσύρουν αυτό το αιματηρό όπως αποκαλούν κανάλι. Είτε τα καταφέρουν είτε όχι, ένα πράγμα είναι σίγουρο: θα κάνουν τη ζωή του Κρένκε πολύ δύσκολη. 

SVESTONOF


Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα