Αρχική iHunt.gr ΚΣΕ : Ψηφίστε κυνηγούς στις εκλογές της Κυριακής

ΚΣΕ : Ψηφίστε κυνηγούς στις εκλογές της Κυριακής

από iHunt Team
kynigos-2_252863_130013_type13262

demobanner

Με αφορμή τις εκλογές της Κυριακής για την τοπική αυτοδιοίκηση και την Ευρωβουλή η Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδος εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση :Καλούμε τους κυνηγούς να ψηφίσουν στις Αυτοδιοικητικές εκλογές και στις Ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου 2019, με κριτήριο τη θέση και στάση των πολιτικών απέναντι στα κυνηγετικά θέματα.

Με τις πολιτικές μας επιλογές πρέπει να στηρίξουμε υποψήφιους κυνηγούς και υποψήφιους, που με τη στάση τους απέδειξαν ότι έχουν κατανοήσει ότι οι κυνηγοί είναι οι πραγματικοί προστάτες της φύσης, οι οποίοι μέσα από τις Κυνηγετικές τους Οργανώσεις, με πράξεις και όχι με λόγια, προστατεύουν και αναβαθμίζουν το περιβάλλον.
 
Η ψήφος μας προς τους πολιτικούς, που στήριξαν και στηρίζουν το κυνήγι, είναι υποχρέωσή μας γιατί έτσι εξασφαλίζουμε την καλή πορεία των κυνηγετικών μας θεμάτων.Ταυτόχρονα, αποτελεί και την αναγνώριση που ένας πολιτικός αναμένει να έχει για τις πράξεις του από το εκλογικό σώμα.
 

Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα