Αρχική iHunt.gr ΚΣ Δοξατου: Καθαρισμος πευκοδασους…ΦΩΤΟ

ΚΣ Δοξατου: Καθαρισμος πευκοδασους…ΦΩΤΟ

από iHunt Team
doxato6

demobanner

 Σε μία ευχάριστη ηλιόλουστη ημέρα και με χαρούμενο και ευδιάθετο κόσμο πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14/07/2013  ο καθαρισμός του Πευκοδάσους Αναψυχής Κυργίων αλλά και όχι μόνο. Ο καθαρισμός ξεκίνησε από το κεντρικό σημείο του πευκοδάσους που υπάρχει το κεντρικό Κιόσκι, έφτασε έως το Πυροφυλάκιο του Δασαρχείου Δράμας και από εκεί ως τον οδικό άξονα που ενώνει τα Κύργια με τα Πηγάδια Δράμας.

 

Σκορπισμένοι οι εθελοντές καταφέρανε με αρκετή δουλειά να μαζέψουν ένα φορτηγό αυτοκίνητο του Δήμου Δοξάτου με αρκετές σακούλες, από όλο τον ορεινό όγκο του συγκεκριμένου σημείου αλλά και από όλον τον οδικό άξονα που προαναφέραμε παραπάνω.

 Ο ΚΣ Δοξάτου ευχαριστεί θερμά όλους τους εθελοντές που συμμετείχανε αλλά κυρίως το Δήμο Δοξάτου που εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος και Υπεύθυνος Καθαριότητας κ.Αποστολίδης, που πρόσφερε ένα φορτηγό αυτοκίνητο του Δήμου για την μεταφορά των απορριμάτων και τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Κυργίων κ.Γεωργόπουλο που έδωσε  επίσης το παρόν.

 

 

 

  

Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα