Αρχική iHunt.gr ΚΣ Δραμας: Καθαρισμος του Κορυλοβου

ΚΣ Δραμας: Καθαρισμος του Κορυλοβου

από iHunt Team
kolylovo1

demobanner

 Ολοκληρώνονται οι από κοινού δράσεις των εθελοντικών οργανώσεων του νομού Δράμας που είναι ενταγμένοι στο Εθνικό Σύστημα Εθελοντισμού Πολιτικής Προστασίας της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

 

Μετά την επιτυχή πραγματοποίηση της ημερίδας Πρώτων Βοηθειών με κύριο διοργανωτή την ΠΡΟΤΕΚΤΑ Δράμας, την ημερίδα με θέμα την ασφαλή και ορθή χρήση ασυρμάτου από το Σύλλογο Ραδιοερασιτεχνών Δράμας, και την ημερίδα της Λέσχη Καταδρομέων Νομού Δράμας με θέμα “Έρευνα -Διάσωση-Προσανατολισμός”, τα ηνία παίρνει ο Κυνηγετικός Σύλλογος Δράμας, ο οποίος αναλαμβάνει την πρωτοβουλία για καθαρισμό του Κορυλόβου και σας προσκαλεί να συμμετέχετε σε αυτήν την προσπάθεια, διότι η προστασία του περιβάλλοντος μας αφορά όλους!

 Ο καθαρισμός θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26-06-2013. Σημείο συνάντησης είναι το 6ο Γυμνάσιο στην περιφερειακή οδό, ώρα 17:00. Σας περιμένουμε όλους εκεί!

 

Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα