Αρχική iHunt.gr ΚΣ Ξάνθης : Ακόμη ένας σκύλος νεκρός από δηλητηριασμένο δόλωμα

ΚΣ Ξάνθης : Ακόμη ένας σκύλος νεκρός από δηλητηριασμένο δόλωμα

από iHunt Team
19093008_1303508943060965_2056188525056362778_o

demobanner
Ενημερώνουμε τους συναδέλφους κυνηγούς ότι ακόμη ένας κυνηγετικός σκύλος βρέθηκε νεκρός από φόλα στην περιοχή της Ξάνθης.
 
Συγκεκριμένα στην αγροτική περιοχή Τοξοτών προς Ίμερα και δεξιά το άτυχο σκυλί έφαγε την φόλα χωρίς ο ιδιοκτήτης του να προλάβει να αντιδράσει.
 
Σας υπενθυμίζουμε να έχετε πάντα μαζί σας τα κατάλληλα φάρμακα για την αντιμετώπιση παρόμοιων περιστατικών.
 
Καταδικάζουμε για ακόμη μία φορά τέτοιου είδους ενέργειες προσανατολιζόμενοι στην λήψη ενεργών μέτρων σε συνεργασία με τις κρατικές υπηρεσίες
 
( Αστυνομία, Δασαρχείο, Κτηνιατρική Υπηρεσία, Εισαγγελία) για την αποκάλυψη των υπεύθυνων και την παραπομπή τους στην Δικαιοσύνη.
 
Επίσης καλούμε όλους τους συναδέλφους συνκυνηγούς, να είναι εκτός από ιδιαίτερα προσεκτικοί και παρατηρητικοί και να αναφέρουν αρμοδίως οτιδήποτε υποπέσει στην αντίληψη τους.
 
Η κάθε πληροφορία μπορεί να είναι σημαντική και αξιοποιήσιμη, ώστε να καταφέρουμε επιτέλους να ξεριζώσουμε το κύκλωμα των ασυνείδητων που κατασκευάζουν και ρίχνουν φόλες, αφαιρώντας τις ζωές των τετράποδων συντρόφων μας και θέτοντας σε κίνδυνο εν γένει το φυσικό περιβάλλον.
 
Όλοι ενωμένοι. Καμία ανοχή στην τρομοκράτηση των πολλών από τους λίγους και δολίους.
 

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα