Αρχική iHunt.gr Κτηνοτρόφος κατέγραψε αγέλη λύκων στην Οιχαλία…VIDEO

Κτηνοτρόφος κατέγραψε αγέλη λύκων στην Οιχαλία…VIDEO

από iHunt Team

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Μία αγέλη λύκων εμφανίστηκε μπροστά στα μάτια ενός Οιχαλιώτη κτηνοτρόφου σήμερα τα ξημερώματα στους πρόποδες του “Αη Λιά” και στην περιοχή όπου βρίσκεται το εξωκλήσι του Αγίου Γεωργίου, κοντά στα σφαγεία Οιχαλίας,.

SVESTONOF

Ο κτηνοτρόφος Νίκος Χατζής πηγαίνοντας το πρωί στο ποιμνιοστάσιο του αντίκρισε 3 μεγαλόσωμους λύκους να περιφέρονται λίγα μέτρα από τις σταυλικές εγκαταστάσεις που διατηρεί στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου.

Στην θέα του κτηνοτρόφου η αγέλη των λύκων άρχισε να απομακρύνεται με τον 40χρονο κτηνοτρόφο να τους ακολουθεί και να καταγράφει παράλληλα με το κινητό του μεταδίδοντας ζωντανή εικόνα της αγέλης στο facebook.

Ως ήταν φυσικό στους κτηνοτρόφους έχει σημάνει συναγερμός, καθώς στους πρόποδες του “Αη Λιά” και στην τοποθεσία που βρίσκεται το εξωκλήσι του Αγίου Γεωργίου, υπάρχουν αρκετές κτηνοτροφικές μονάδες.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί απώλειες.

Δείτε το γεμάτο ένταση βίντεο που κοινοποίησε ο Νίκος Χατζής…

Πηγή :https://www.oichalianews.gr/


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα