Αρχική iHunt.gr Κυνήγια κορακοειδών από την Β’ ΚΟΑ

Κυνήγια κορακοειδών από την Β’ ΚΟΑ

από iHunt Team
corvus-cornix2

demobanner

Μετά την επιτυχημένα κυνήγεια κορακοειδών που είχαν ως αποτέλεσμα να θανατωθούν περισσότερες από 5000 κουρούνες  και την φετινή κυνηγετική περίοδο, η Β΄ Κυνηγετική Ομοσπονδία Αρχιπελάγους και ο Κυνηγετικός Σύλλογος Λήμνου οργανώνουν κυνήγια κορακοειδών (κουρούνες), όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο δεύτερος.
 
Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, η επικήρυξη θα έχει διάρκεια για όλη την κυνηγετική περίοδο 2017/2018 και θα είναι ως εξής: 
 
Για κάθε 10 ζευγάρια πόδια κουρούνας θα δίνεται ένα κουτί φυσίγγια 25 τεμαχίων κατά την παράδοση τους στα γραφεία του Κ.Σ. Λήμνου.
 
Οι ώρες παράδοσης είναι οι εξής:
 
Για τον μήνα Σεπτέμβριο στις εργάσιμες ημέρες από 08:00 -14:00 και για τους υπόλοιπους μήνες μέχρι την λήξη της κυνηγετικής περιόδου η παραλαβή θα γίνεται κάθε Δευτέρα από 10:00-12:00.Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα